Нов фитнес на открито в "Западен“

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:10 / 24.11.2014
2880
Завърши изграждането на поредната площадка за фитнес на открито в пловдивския район "Западен". Съоръжението се намира в междублоковото пространство на улица "Иван Гешев" и включва 4 уреда.

Близо седмица е продължило изграждането на фитнеса. Уредите, сред които има лежанка, успоредка и лост, са от неръждаема стомана и имат изключително дълъг живот, съобщи кметът на района Димитър Колев. Под тях пък е поставен дебел слой от дървени стърготини със заоблени ръбове, които пазят спортуващите от евентуални наранявания. Към площадката е изградена пътека като предстои и поставянето на пейки.

"Това е последният от планираните за тази година три фитнеса на открито. Такива вече има в парка в "Прослав" и в парк "Ружа", припомни кметът. За догодина от администрацията предвиждат да продължат с изграждането на подобни площадки за всички, които желаят да подобрят своята физическа форма.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).