ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (29) | Вчера (30)
Кличко: Не съм се бил с по-нагъл съперник от Пулев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:52 / 17.11.2014Коментари (35)7690
©
Световния шампион в тежка категория при професионалистите Владимир Кличко обяви последния си съперник Кубрат Пулев за невероятен наглец.

Украинецът спечели късно в събота вечер срещу българина и запази пояса си във версия IBF. След мача на ринга той поздрави Пулев, но малко след това в интервю за руския "Советский спорт" обяви поведението на Кобрата за изключително нахално.

"Никога досега не бях имал за съперник такъв наглец, какъвто е българинът. Честно ви казвам, Кубрат ме смая с поведението си. То не бяха жалби, оплаквания, изказвания, не бях чувал такива думи досега, не желая и да ги повтарям", заяви Кличко.

Още по темата: общо новини по темата: 64
01.05.2015
21.01.2015
03.12.2014
25.11.2014
19.11.2014
18.11.2014
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на DorianGray
премахни филтъра

+9
 
 
Абе много странни хора сте всички. От два дни в интернет виждам два крайно смешни лагера. Едните със мега напомпано национално самочувствие и казват на черното бяло, а истината си оства една Кличко нокаутира Пулев по средата на мача. Другите са пък на другата крайност. Мизерник некадърник как да се гордеем с него като тоя украинец го спука от бой. Днес реших да изгледам максимално обективно мача и да съм крайно не пристрастен. Препоръчвам на всички да го пробват. Изводите са няколко:1. Може би Кубрат трябваше да изчака още една година да понатрупа още малко опит.2. Кубрат излезна с идеята че ще успее в меле да го свали. Т.е. ще го остави да го удрят но и така ще има повече възможности да нанася и той удари и се надяваше че ще е по издържлив от Кличко. Да да ама не.3 И не на последно място украинеца игра страшно мръсно и нашия май не беше подготвен за това. Два от нокдауните не бяха от удари а от изблъскване. Докато имаше 3-4 положения в които Кличко падаше от серията удари но Кубрат не се дърпаше назад и украинеца го прегръщаше за да не падне.Дано си е взел поуките и след 2-3 години да го видим като световен шампион.П.П. Не казвам че съм някакъв боксов капацитет, но нещата които съм написал се виждат и без да си такъв. Сигурно има и много други фактори но това са моите 50цента.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дори когато връстниците й броят до 12, тази хубавицата мисли само за футбол
Славия се раздели с бивши играчи на Локо и Ботев
Дамите на Пълдин се отдалечиха от бронзовите медали след реми в Севлиево
Балтанов подписа нов договор и се снима с Платек
Ботев прикани феновете да се снимат с купата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: