ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Черно море попари Ботев след два бързи гола на "Тича"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:28 / 02.11.2014Коментари (87)12592
Отборът на Ботев загуби визитата си на Черно море с 1:2 в среща от 14-ия кръг на "А" група. Победата на варненци дойде след голове на Матиа Курьор и Тодор Паланков. Почетното попадение на "канарчетата" вкара Мариян Огнянов.

Още след първия съдийски сигнал на Станислав Тодоров "моряците" се нанесоха в половината на гостуващия тим и започнаха да редът положение след положение пред вратата на Адам Стаховяк

Първото бе във 2-ата минута, когато Мирослав Манолов получи пас зад отбраната на "канарчетата" и стреля, но полския страж изби. 

Малко по-късно Тодор Паланков стреля силно от границата на наказателното поле, но Стаховяк отново се справи със ситуацията. 

Натискът на варненци даде резултат в в 21-ата минута, когато след центриране от корнер в наказателното поле, отбраната на пловдивчани успя да избие топката, но тя попадна в Курьор, който от 20 метра я изпрати долния десен ъгъл на Адам Стяховяк.

Само 120 секунди по-късно Черно море удвои преднината си. След поредна атака за домакините Коконов стреля от въздуха, но топката рикошира и попадна в Тодор Паланков, който елегантно елиминира Адам Стаховяк и вкара в опразнената врата за 2:0.

В края на полувремето пловдивчани се опитаха да се върнат в срещата, но удари на Мариян Огнянов, Иван Цветков и Лъчезар Балтанов не затрудниха Илко Пиргов

"Морето" пропусна да реши всичко в тази среща в 51-ата минута, когато Иван Коконов излезе очи в очи срещу Стаховяк, но стреля слабо и полския страж спаси.

Мариян Огнянов върна "канарчетата" в мача. Един от любимците на Велислав Вуцов се разписа от фаул в 63-ата минута.

Ботев потърси втори гол до края на срещата, но играчите в "жълто-черно" така и не успяха да вкарат. От своя страна пък домакините пропуснаха отлична възможност в 68-ата минута, когато Симеон Райков прехвърли с техничен удар Адам Стаховяк, но футболист на Ботев успя да изчисти от самата гол линия в корнер.

Така след този успех Черно море остави развръзката за топ 6. С победата възпитаниците на Никола Спасов вече имат актив от 18 точки и вече са на 3 от пловдивчани. 
Още по темата: общо новини по темата: 15
05.11.2014
02.11.2014
02.11.2014
02.11.2014
02.11.2014
02.11.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на eurobotevista
премахни филтъра

+5
 
 
Вили, ти си треньор и ти взимаш решенията, това е ясно ! Опитай се и да разбереш и да чуеш и някое мнение от феновете! Играта не върви! Адам допуска все повече грешки, само той знае каква е причината, Огнянов не се вписва с останалите вече, Вуйчо Ваньо също! Отлични футболисти,но не за новия бърз и борбен дух на отбора! Вандер,Огнянов,Цветков- може да са любимци на повечето фенове,но моето скромно мнение,че те са гениални футболисти на малки вратички. Футбола и терените в България искат бързина и борба за всяка топка, затова недоумявам,че на скамейката стоят Чунчуков и Цветанов,а не са титуляри(ако и останалите са като тях,няма кой да ни спре) . Нямаме крила, Данчо се чуди напред ли да играе или да си стои отзад,отивайки напред оголва защитата. Вили, не робувай на свои и на феновете любимци! Развивай отбора в посока бързина и борба! Играта по крилата е запазена марка на Ботев, не я руши! Пускай пак по трима млади нападатели и отбора да играе за тях! Така ще се върнат головете, а ние феновете ще се радваме на младите и борбени момчета ! Успех ! ТОЙ НЕ УМИРА !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Сложиха спорен съдия на Ботев - ЦСКА-София, пратиха допълнителен рефер на "Колежа"
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: