ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев ще отказва Черно море от първата шестица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:03 / 02.11.2014Коментари (2)2261
© Plovdiv24.bg
Отборът на Черно море приема Ботев (Пловдив) в мач от 14-ия кръг на "А" група. Двубоят на стадион "Тича" започва в 14:30 часа.

В Ботев се готвят да изненадат неприятно Черно море на негостоприемния стадион "Тича" във Варна. Треньорът Велислав Вуцов и възпитаниците му са амбицирани да откажат варненци от надеждите им да успеят да се преборят за място в топ 6 след края на редовния сезон. Тимът, воден от Никола Спасов, е сред тези, които евентуално могат да застрашат позицията на "жълто-черните" в първата шестица. Пловдивчани ясно осъзнават значимостта на сблъсъка в морската ни столица и неслучайно проведоха двудневен минилагер край морето. Избраниците на Велислав Вуцов за двубоя във Варна са същите 19 от дербито с Локомотив (Пловдив) за купата през седмицата.

За разлика от състава, извоювал равенството на "Лаута" във вторник, сега сред стартовите 11 ще е чехът Томаш Иршак, който се излекува от вирус. С оглед на тежкия терен на "Тича", който няма да позволи на "жълто-черните" да демонстрират по-добрия си технически арсенал, Вуцов е подготвил изненади, с които да успее да надхитри коравия отбор на колегата си Никола Спасов.

Треньорът на Ботев вероятно ще подреди тима си 4-4-2. В атака този път партньор на Иван Цветков ще бъде Цветелин Чунчуков, който ще започне на мястото на героя от "Лаута" Александър Колев. В халфовата линия ще играят Томаш Иршак, Милен Гамаков, Лъчезар Балтанов и евентуално Горан Галешич, ако Мариян Огнянов не е в състояние да играе. Защитното каре се очаква да оформят Йордан Христов, Божидар Васев, Ромен Инез и Пламен Николов. Ако здравословното състояние на последния не му позволява да стартира, вместо него в сърцето на отбраната на французина ще партнира Радослав Терзиев.

Домакините от Черно море не са отписали двубоя и пред тях целта са трите точки. Никола Спасов знае кои са силните страни на своя тим и със сигурност ще ги покаже днес.

Черно море отново ще се подреди 3-3-3-1. Пред вратаря Илко Пиргов ще играят трима защитници в линия - Александър Александров, Кирил Котев и Михаил Венков, а пред тях ще са Марчин Буркхард, Стенно дос Сантос и Тодор Паланков. Отдясно ще атакува Матиас Курьор, отляво - Иван Коконов, а Бекир Расим ще излезе зад изнесения в атака Мирослав Манолов. Спасов няма да може да разчита на невъзстановените Слави Сталев и Георги Божилов, както и на трайно контузения вратар Георги Китанов.

Още по темата: общо новини по темата: 15
05.11.2014
02.11.2014
02.11.2014
02.11.2014
02.11.2014
02.11.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на NHL
премахни филтъра

-1
 
 
Не те знам кои си и какав си след като те е срам да се подпихех под "творението"си?Вапреки вситчко хте ти простя,тче не познавах "Тчерно море"и "Титча",кадето са падали много скалпове,като на рунтавя палятчо от краините софииски квартали,присаден временно под тепетата!!!!!Тои скоро отново хте седне на пеиката на безработните и сигурно слаби трениори!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: