ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрас: Урокът на Кристиян - урок за всички нас!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:34 / 30.10.2014Коментари (31)11129
© Plovdiv24.bg
Изписаха се толкова много неща относно инцидента с Кристиян преди градското дерби във вторник. Най-различни медии отново искат да направят сензация с една човешка трагедия, други пък злобеят, а трети осъждат. Злобейте, осъждайте... всеки има право да говори и мисли, каквото си иска.

Да, момчето сам е направил своя избор и сам ще си плати скъпата цена. А колкото и хора днес да осъждат действията му, знайте - той има верни приятели, които стоят зад него и ще го подкрепят докрай. Защото Ботев Пловдив не е една футболна среща, Ботев е магия и когато един от нас изпадне в тежка беда ние сме до него.

Кристиян няма да бъде сам!

Невероятно за много хора (футболни и не толкова футболни, ултраси и запалянковци) - още с идването си в съзнание Кристиян не попита нищо по-различно от това, което сме очаквали от него - "Как свърши мачът" и "Кога ще му бъде занесена фланелката на Алекс Колев".

Тя ще бъде не само безценна за него, тя ще бъде всичко днес!

Затова нека с лека ръка не осъждаме постъпката на момчето, което винаги е бил един от нас. Той живее всекидневно, ежечасно, ежеминутно с отбора си, знае за какво се бори и какво иска.

Затова ние сега призоваваме, независимо дали става дума за "синьо-бели", "червено-бели", "зелено-бели" или "черно-бели" фенове - нека урокът на Кристиян бъде урок за всеки един от вас. Но не зачерквайте толкова бързо идеологията му, както и живота на този млад човек...

Нека това покаже и на футболистите какво означава да живееш с името на отбора си дори и в най тежките моменти. Днес ИГРАЙТЕ за Кристиян, защото той е една малка частица от стотиците, които живеят с идеята Ботев Пловдив.

Кристияне с теб сме брат, въпреки всичко и въпреки злобата на дребните душици...

Само Ботев!

Обединени фракции "БУЛТРАС"

Още по темата: общо новини по темата: 193
11.09.2015
26.08.2015
03.06.2015
30.05.2015
29.04.2015
29.04.2015
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Графа
премахни филтъра

-3
 
 
Много сте тъпи ако си мислите, че случвайки се такъв инцидент приятелите, роднините и другите по-близки до Кристиян ще го оставят. Да направил е грешка, факт, НО в такъв момент никой няма да се обърне и да си тръгне. Момчето си научи урока и всеки път, когато се погледне ще знае, че е проявил идиотизъм. Няма как да го забрави! Как може да сте толкова злобни и едва ли не да се радвате, че е станало така? Утре вие, вашите семейства разхождайки се по улицата може да ви сполети нещо още по-лошо...и какво? Ще си тръгнете ли? Няма ли да помагате, да подкрепяте и да храните в устата ако трябва близките си?! Не пожелавам на никой такава съдба, но не забравяйте, че проявената сега злоба може да се върне утре на вас и тогава няма да ви е нито весело, нито ще сте толкова отворени!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: