ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (20) | Вчера (19)
Дани Кики: Ботев са калитковци!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:31 / 30.10.2014Коментари (102)14971
© Plovdiv24.bg
Вторият капитан на Локо Дани Кики е убеден, че негови тим ще отстрани Ботев за Купата на България. Както е известно двата тима завършиха 1:1 в първия мач от осминафиналите, а Кики обяви, че "канарите" са слаби калитковци и се закани на "жълто-черните" за реванша в "Коматево".

"Ботев са калитковци. Затова изравниха в края на мача от статично положение. Винаги боли, когато ти изравнят в 93-ата минута, но като цяло ние сме си виновни. Играхме мъжки и трябваше да спечелим този мач", заяви пред "Меридиан мач" Кики.

"След като Локо е допуснал гол, е виновен целият отбор. Няма конкретна вина за нито един футболист. Абсурдно е да се обвиняваме един друг и да допускаме излишно напрежение. Гледаме напред и работим, за да намалим грешките в представянето си", допълни играчът на "черно-белите".

"Наистина не съм виждал толкова слаб Ботев. Не играха нищо. Трябваше много по-рано да решим нещата. Треньорът Христо Колев реши да ме замени, защото получих удар. Исках да продължа, но треньорът взе това решение. Надявам се да играя в следващия мач, но това е решение на Бащата. Убеден съм, че той е правилният човек за Локо. Резултатите сами говорятл Не се сърдя, че съм резерва. Трябва да се доказвам и това е моята работа. Няма да мислим вече за изпадане и съперниците ни сами ще се убедят в това".

"Убеден съм, че ще отстраним Ботев. Всеки говори, че на Коматево ще е трудно, но Локо ще продължи за Купата. Защото в този мач показахме, че сме едни гърди пред Ботев. Те са слаби, а ние сме умни. Трябва да продължим да се развиваме като отбор. Когато дойде реваншът, съм сигурен, че ще сме още по-силни и тогава нещата ще си дойдат на мястото. Така, както искаме ние и нашите фенове", завърши Дани Кики.

Още по темата: общо новини по темата: 193
11.09.2015
26.08.2015
03.06.2015
30.05.2015
29.04.2015
29.04.2015
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Kartagen
премахни филтъра

+11
 
 
Дани, няма смисъл от такива изказвания! По-добре да си гледаме в нашата паница, щото там положението не е кой знае колко по-добре! Те били калитковци, а ние като не сме калитковци, ЩО не можахме, майна да вкараме втори и трети гол? Създадахте 100 атаки, но нещо завършека ви куцаше ужасно!Камбура не е като Святия Дух да бъде на много места по едно и също време! Няма ли го като таран отпред сте не по-малки калитковци от жълтите, щото една свястна атака не успяхте да завършите. Връх на излагацията беше Бранимир костадинов, когато Марто го изведе сам срещу Стаховяк и тоя нашия пъдпъдък вместо да навлезне още в половината на жълтите и да търси голов удар я би слабо и отдалече. Боже Господи, какъв малоумен начин да завърши атака за сигурен гол…и тоя се води нападател?! Толкова надежди имах за тоя Бранимир Костадинов, но нападател не би могъл да изиграе таково положение толкова идиотски…тоя никакъв нападател не може да бъде. Зимната пауза да го освобождават! Явно е свършил за футбола.Не може професионален футболист да дава толкова грешни пасове и да завърши голова атака по такъв малоумен начин. Ако съм на Бащата веднага му показвам пътя.От тоя нищо не става!Толкова съм разочарован от тоя пъдпъдак, а толкова много му вярвах!Апелирам към жълтите да не му обръщат внимание, и нека да запазим добрия тон помежду си! Дани, вместо да критикуваш обърни внимание на формата си, щото си много зле, и когато си в игра все едно, че играем с 10 човека.Без лоши чуства ти го казвам!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Малки "канарчета" се снимаха с Тошко Неделев, спечелиха турнир в Разград
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Пловдив домакин на турнир от държавното по волейбол до 20 години
Карагарен свири на Локо, пловдивчанин от Първа лига на Несебър
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: