Ракета от Пиронкова за зрител в София

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:21 / 23.10.2014
1501
Зрител на мачовете от Турнира на шампионките в "Арена Армеец" ще спечели тенис ракета, с каква­то играят звезди като Цветана Пиронкова и Мария Шарапова, която ще се разиграе на томбола в пър­вия ден на състезанието - 28 октомври.

Най-голямата сред наградите на турнира е нов автомобил »Хюндай", който ще бъде изтеглен след финала на 2 ноември. Ден по-рано ще бъде разиграна екскурзия за двама до Истанбул, а на 31 октом­ври - луксозен часовник.

Феновете могат да пускат тало­ни за участие в жребия в кутии в предверието на залата. Всеки ден ще се определя по един пече­ливш, а автомобилът може да бъ­де спечелен от всеки зрител, неза­висимо в кой ден е бил в залата.

Осемте тенисистки на турнира са Пиронкова, Екатерина Макарова (Русия), Доминика Цибулкова (Словакия), Андреа Петкович (Германия), Карла Суарес Наваро (Испания), Ализе Корне (фран­ция), Саманта Стоусър (Австра­лия) и флавия Пенета (Италия).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).