ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От Локо призовават: Всички на стадиона в събота срещу Левски!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:58 / 15.10.2014Коментари (68)8371
©
От Локомотив призоваха всички "черно-бели" привърженици да подкрепят отбора в предстоящия мач от 12-ия кръг на "А" група срещу Левски. Мачът e на 18 октомври, събота, от 17,15 часа на "Лаута". 

Ето какво пишат още феновете на "смърфовете":

След броени дни Локомотив ще се изправи срещу отбора на Левски в Пловдив в един от най-важните двубои за сезона. С клипа който играчи и фенове
заснехме призоваваме всички черно-бели привърженици да подкрепят клуба в събота срещу Левски!
Още по темата: общо новини по темата: 31
04.11.2014
20.10.2014
19.10.2014
18.10.2014
18.10.2014
18.10.2014
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Кльопнах
премахни филтъра

-8
 
 
До всички които предпочитат да седят и да реват за Коко, Моко и ли някой си друг месия който да дойде на бял кон и да направи Рая на Лаута. Скъпи хора, аз също бях против това което стана. Също не одобрявам и някои от похватите които се използваха, но днес това е в миналото и Локомотив върви по път, неизминаван от друг клуб в България! Станало е това което е трябвало да стане и днес реалноста е друга, но отбора е същия - нашия Локомотив. Замислете се малко, искате някой да дойде и да започне да хвърля пари за да можете да гледате мач за по 5-10 лева. Няма да стане! Този модел е ИДИОТСКИ и съществува само в България. Готов съм да се обзаложа, че днес няма нито един тбор в родината ни който да е на печалба. Най-вероятно е че, е нямало такъв в историята на футбола в България. Няма и да има, докато вървим по този ИДИОТСКИ утъпкан път. Докато псевдо банкери, бивши бензинджии, и разни други малоумници представляват футбола у нас. Тези ИДИОТИ няма да направят тази крачка към промяна, на тях им е изгодно да подържат клубовете си, я за нагласени мачове, я заради политически поръчки. Ние трябва да направим промяната. Оценете факта че в любимия ни отбор има хора които се опитват да направят нещо различно. Помогнете Локомотив да е един независим клуб, който да може да се самоиздържа и с това си качество да привлече един нормално мислещ ИНВЕСТИТОР - в истинския смисъл на думата-, човек който да вложи и да очаква и да работи за развитие на инвестицията си и печалба. Както никой няма да дойде и да ви покани на работа със заплата от 2000 - 3000 лева, така няма НОРМАЛНИ бизнесмени които да дойдат за да си хвърлят парите на вятъра. Променете мисленето си, променете поведението си, себе си или си тъпчете на едно място със същия ..... манталитет. Аз предпочетох първото.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спечели две купи с Локомотив, а сега стана шампион на Бахрейн
Промяна! Локо и Гигант (Съединение) се разбраха да играят на "Лаута"
Локомотив изненада с подаръци деца от Румъния
ЦСКА-София с информация за мача с Локо
Христо Бонев се включи в кампанията "Подкрепа за българските капитани!"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: