ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Диан Колев: Новият треньор трябва да върне феновете на Локо на стадиона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:23 / 08.10.2014Коментари (29)8804
© Plovdiv24.bg
Председателят на Сдружението "Бъдеще за Локомотив" Диан Колев коментира деликатното състояние на клуба и предизвикателството пред ръководството да осигури стабилност на отбора.

Той не подмина и темата за конфликта в ръководството между Велин Терзиев и напусналия Константин Думанов, за напускането на Неделчо Матушев, за това, че привържениците не идват на мачовете на отбора и така не подкрепят и финансово клуба.

"Локомотив си продължава подготовка по разписание. Много ни зарадва тази победа. Не бих казал проблеми в ръководството. Има определено разминаване във вижданията на двама души. Все пак ръководството не е само от двама души. Но двама от тях имат различни виждания за нещата, как трябва да се случват. Не трябва да се акцентира толкова върху това нещо" - заяви Диан Колев.

"Основните цел и приоритети остават. Кадровите промени в ръководството не са толкова важни. Всеки един от хората може да си отговори какви проблеми имат един с друг. Категоричен съм, че не може никой да извлича облаги от ръководството на футболен клуб. За мен е много по-важно да се фокусираме върху основните задачи, които ни предстоят. Те не са се променили от самото начало. Нашата основна цел като ръководство е осигуряване на финансова стабилност и самостоятелност, което в момента не се случва по начина, по който сме си представяли" - каза още Колев.

"Със смяната на треньора се забеляза променя в начина на поведение на футболистите на терена и се надявам това да повлияе на хората да се върнат на стадиона. Почти няма решение, което да се взима самостоятелно. Няма такова. Всички решения се взимат след детайлно обсъждане. И освобождаването на Матушев стана по подобен начин. Всички заедно преценихме, че е необходима промяна" - сподели още Диан Колев.

Източник: Гонг







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на provincial
премахни филтъра

на 09.10.2014 г.
+1
 
 
Те искат да разпределят парите, затова търсят само спонсори, а не нов собственик. Най-накрая като видят, че само с мерак не става ще почнат да говорят за фалит и започване "на чисто" от В група
на 08.10.2014 г.
+8
 
 
Пълна заблуда е че търсят човек да издържа Локомотив. Търсят само спонсор. Има голяма разлика. На т.н. нова управа ще кажа, че пътя към ада е постлан с добри намерения. Едно е да си мислиш, че можеш - друго е да го докажеш на практика. Май те търсят само дивиденти.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив Пловдив честити вековния юбилей на Етър
Фенклубът на Локо: Честита победа! Пловдив е само черно-бял!
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: