ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зума: Бащата е точният човек за Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:01 / 03.10.2014Коментари (19)4377
© Plovdiv24.bg
Почетният президентът на Локомотив Христо Бонев се обърна към привържениците с призив да подкрепят новия старши-треньор на отбора Христо Колев - Бащата.

"Познавам Христо отдавна и съм убеден, че той е точният човек за Локомотив в този тежък момент. Той е способен да се справи. Бащата беше уникален талант като футболист, има огромен футболен интелект и съм убеден, че ще стане голям треньор. Освен това е стопроцентов локомотивец. Искам да призова всички наши привърженици да дойдат на стадиона срещу Литекс и да подкрепим отбора. Сега любимият ни клуб се нуждае от подкрепа. Бащата и Локо могат да успеят само с нашата подкрепа. Нека да не жертваме Христо и отбора, заради дребни вражди. Повече от всякога сега имаме нужда от обединение" сподели Зума.

Относно досегашния наставник на "смърфответе" Неделчо Матушев, Бонев коментира: "Много ме боли за Неделчо, тъй като за кратко време той свърши огромна работа. Само след едно кратко телефонно обаждане, без да се пазари той дойде да поеме отбора в един от най-трудните му моменти. За съжаление в тази обстановка той просто прегоря. Може би не чувстваше достатъчно подкрепата ни. Матушев обаче показа, че е истински локомотивец за разлика от много хора, които сега се крият по дупките и злорадстват, но един ден съм сигурен, че ще изпълзят, когато дойде нов собственик и клубът отново тръгне нагоре. От името на нашата общност искам да изкажа благодарност на Неделчо и да го уверя, че го чувстваме като един от нас".

Още по темата: общо новини по темата: 9
13.10.2014
07.10.2014
04.10.2014
01.10.2014
30.09.2014
29.09.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Kartagen
премахни филтъра

+13
 
 
Христо Бонев говори за "големия локомотивец" Ераносян, който се скри като мишок, когато хора от ръководството ни го потърсиха да дойде и да ни помогне в този труден момент.И е прав, че ще се появи на Лаута, като наядена бълха на балканско чело, когато си намерим собственик, спонсори и на Лаута има пари.Хитрия, мръсен арменец, който ако си спомняте беше един от първите хора, които напуснаха клуба, след като загубихме Жоро.Но, уви - арменската муцуна обича парите повече от локомотив и е там, където има много пари!Ако го болеше за Локомотив щеше да остане още тогава и да сплоти отбора, щеше да дойде сам на Лаута и да предложи да ни помогне, а не да се налага да го търсят нашите по 6 пъти!Е бати локомотивеца, айде мерси...едо, отивай в Африка та примаймуните има много пари.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Шотландски гранд също се нареди на опашка за новата звезда на Локо
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: