ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (23)
Господа от Лудогорец, уважението се заслужава, не се изисква
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:46 / 13.09.2014Коментари (30)8689
© Plovdiv24.bg
В Лудогорец имат европейски футболни успехи, но поведение на ръководителите в стил "Бай Ганьо"
Изминалият мач между Ботев и Лудогорец стана причина за нови полемики между ръководството на разградчани и феновете на "жълто-черните".

Причината не е конкретния двубой, а поведението на ръководството на шампионите. Откакто влязоха в групите на ШЛ, ръководителите на "орлите" се държат сякаш европейския футбол започва и завършва с тях. Главозамайването е нещо нормално, особено по нашите географски ширини, но в Лудогорец откровено прекаляват.

Искат всички да се съобразяват с тях, да не им се противопоставят, ако може и на терена да падат доброволно и без напрягане, щом излязат срещу "зелените" и всички да са им благодарни, че са докарали Реал и Ливърпул в България.

Старите хора са го казали: Уважението се заслужава, не се изисква.

В Лудогорец все още не са си заслужили уважението, още повече на пловдивска територия. Феновете на Локо няма да забравят как Коко подари Купата на Лудогорец, феновете на Ботев няма да забравят как разградчани идваха и си взимаха мачовете със съдиите. Така уважение не се печели, така голям отбор не се става.

В Разград, вместо да имат огромни претенции, нека благодарят на невероятния си късмет, с който преодоляха отборите на Партизан и Стяуа.

Да тръгнали са по правилен път, но има още много път да извървят, докато стигна до мястото, което ще им отреди уважение и респект, които те още сега искат.

С пари можеш да си купиш футболисти, които с малко късмет да те калсират в груповата фаза на ШЛ, но не можеш да си купиш фенове, история и традиции.

Лудогорец нито е първият български отбор, който се е класирал в груповата фаза на ШЛ, нито ще е последният. Нито са първите които докарват европейските футболни колоси тук, нито ще са последните.

Затова в Лудогорец трябва да са благодарни, че българските фенове са съпричастни с каузата им и пълнят националния стадион, въпреки арогантното им, нагло и отблъскващо поведение.

Господа от Лудогорец, слезте на земята, огледайте се, осъзнайте, че все още сте едно нищо, извинете се, работете и си заслужете уважението.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на varnik
премахни филтъра

Простаците са непобедими!
на 13.09.2014 г.
+13
 
 
На вас мангалите и на пишещите тук мухльовци от лайнаута , какви ви са претенциите бе амсалаци,хем сте насрани до козирката хем големи усти вадите , яжте гомна по малко тъпаци ,.не се ли виждате какво ви очаква за вас само да ритате топка по селските мери във тръните при магаретата за нищо друго не ставате седнали и те за футбол да коментират мног на светлинни години сте ,къде сте вие къде сме ние поогледайте се и вижте цяла България ви вика ЦИГАНИ и правилно са преценили разни кретенчете дето имат още жълто по устата седнали да обясняват обяснете го на КОКО той е вашия герой и цар , целувайте му ръка ако не ръка Х*Й .посерковци смотани .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Клуб от Първа лига с яростна декларация, обяви нов стадион
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Тъмнината помогна на Кузманов в Чехия, има шанс за обрат
Двама от големите герои на Ботев се срещат с фенове
Митко Тонев качи снимка от мач с Локо и написа: КрумовАД!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: