ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив към феновете: Купете си карти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:59 / 24.07.2014Коментари (7)2316
© Plovdiv24.bg
"Призоваваме всички привърженици на Локомотив да си закупят абонаментни карти. За сега това е най-важният момент, защото всяка закупена карта е помощ за клуба в този труден момент", сподели Константин Думанов, член на управителния съвет на Сдружение "Бъдеще за Локомотив", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Той също така призова цялата "черно-бяла" общност да бъде отговорна и ентусиазирана. Тогава вече ще можем да кажем, че нашата общност се е събудила и е направила това което сме искали - да стабилизираме клуба. Ние нямаме претенциите да управляваме Локомотив, просто в момента сме обединени в името на отбора да спасим клуба, да го стабилизираме и да го предадем в добър вид на следващите собственици, допълни Думанов.

"Търсенето на спонсори е важно и основно действие, което ние правим. Това сме си поставили за цел в Локомотив. Ще водим преговори на много различни места, докато намерим необходимите хора, които да ни дадат гаранция, че Локомотив е попаднал в добри ръце - бизнесмени, които имат ясно визия как да развиват клуба", каза още той.

Билетите за предстоящия сезон 2014/2015 на "Лаута" запазват старите си цени - 7 лв. за Спортклуб и 10 лв. за Централната трибуна. Ще бъдат пуснати и пенсионерски билети на цена от 2 лв. 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Кви потници бе нещастнициии,купете си карти,така помагате на ЛОКОМОТИВ!!!!
+4
 
 
продавали карти и в общината... цели 5!! Като просяци се молят, ама стискат кокала (поне те си мислят, че е кокал)...
+5
 
 
Нали бяхме жълтури, бе, потници и кебапчии? Оправда ли се моята прогноза, че продажбите на картите ще бъдат максимум 200 парчета? Колко потника купиха карти? Карти купиха си колко кебапа? Вие сте по-големи смешници и от Марешки, дето му се кланяте, вместо да идете във Варна и да го евете, че ви бутна трибуната и ви остави с пръст в устата. Оня варненски лайномет, любимецът на невестулката, поне правеше глупости от цицилък. А вие правите глупости от простотия. Тръгнали ачмонеци да правят футболен отбор... Карти да купуват невестулката и нежния там и дрогите, дето им пълните главите с прах. Търсете спонсор. Намерете спонсор. И се омитайте от Локомотив Пловдив със скоростта на бити пе*ерази!
+8
 
 
като се махнат потниците от Лаута ще си купим
+13
 
 
А потниците ще си купят ли абонаменти карти за да гледат Думановото ЛОКО? Защото при ЛОКО на Коко влизаха без пари през второто полувреме.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: