ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шеф в Ботев: Останаха само мъжкарите в отбора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:45 / 14.07.2014Коментари (13)5680
© Plovdiv24.bg
Изпълнителният директор на Ботев Тервел Златев сподели, че чужденците не са приели новите условия и клуба ще се раздели с тях. Шефът заяви още, че сега в Ботев останаха само мъжкари, които засвидетелстваха уважението си към "жълто-черната" общественост, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Не мога да ви обясня на какъв тормоз сме подложени в момента от мениджъри и футболисти. Аз съм провел над 150 разговора този уикенд, но държа да си върнем част или дори цялата инвестиция, която клубът е направил за тези футболисти. 

До вчера Ботев бе златна мина за тях и ги е подкрепяла най-многобройната публика в България, а днес се оказа, че тези хора са били само едни наемници. Утре шест или осем играчи ще осъществят трансфери. За нас е важно да си дадем трезва оценка и да бъдем реалисти. 

Просто толкова негативизъм през последния месец имаше спрямо нас, че няма накъде повече. Всичко и всички вървят срещу нас, но аз ще остана тук до края и ще отстоявам интересите на клуба. Сега тук останаха само мъжкари, които засвидетелстваха уважението си към "жълто-черната" общественост", заяви Златев.

"Много чужденци и мениджъри обаче се опитват да извиват ръцете на клуба и да бъдат освободени, но не е това идеята. Аз искам да има възвращаемост на нашата инвестиция и някои от момчетата приеха идеята, а другите продължават да правят съвсем различни неща. 

Парите от трансферите влизат само и единствено в касата на клуба. Искаме максимално приходи за клуба и работим по най-лошия сценарии, за да осигурим съществуването на Ботев за тази година. 

Към този момент клубът ни е изряден платец и няма нарушаване на плащанията. Просто се стремим да осигурим бюджета и финансирането на клуба за следващия сезон. Пари от банката (КТБ) под формата на кредит не са взимани", уточни той.

"Новите ни попълнения не са неизвестни момчета или слаби футболисти. Росен Колев и Милен Гамаков имаха достатъчно оферти, но избраха да продължат кариерата си в Ботев. Михаил Иванов също е преминал през школата на Сиена и стигна до Левски, където не успя да се наложи по една или друга причина", коментира още Тервел Златев.

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Дънди
премахни филтъра

-5
 
 
Айде бе, ти днеска ли разбра , че тези хора били просто едни наемници?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: