ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев тръгва с 18 футболисти за Сан Марино
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:41 / 08.07.2014Коментари (58)13097
© Plovdiv24.bg
С група от 18 футболисти отборът на Ботев Пловдив ще отпътува в сряда за Сан Марино, където ден по-късно "жълто-черните" излизат срещу местния Либертас в реванша от първия предварителен кръг на Лига Европа. 

Предвождани от карето треньори - Марин Бакалов, Костадин Видолов, Светослав Гърков и Тихомир Тодоров, "канарчетата" ще потеглят от Пловдив в 9:00 сутринта, а в 13:15 часа е полетът от Терминал 1 на летище "София" за Болоня.

От картотекираните 21 футболисти за първия кръг от Лига Европа от групата отпадат разделилите се с клуба Абел Анисе и Веселин Минев, както и Серджан Лукин, съобщиха от клуба. 

Играчите, които са на разположение за двубоя в Сан Марино са:

Адам Стаховяк, Росен Андонов, Филип Димитров, Йордан Христов, Филип Филипов, Радослав Терзиев, Алесандру Бенга, Томаш Иршак, Георги Сърмов, Мариян Огнянов, Божидар Васев, Серкан Юсеин, Боримир Карамфилов, Ромарио Кортзорг, Луис Педро, Алесандру Куртеан, Иван Цветков, Цветелин Чунчуков

Още по темата: общо новини по темата: 74
19.09.2014
26.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Hacko1912
премахни филтъра

-11
 
 
"Стига глупости!", както се казва в телевизионната реклама, един отбор не може да се прави без разходи и без опитни футболисти. Колкото по-голям е отборът, толкова повече са разходите, няма как иначе да стане. Затова има и кредити, има и дългове на изплащане. Важното е да има и приходи в последствие. Риск печели - риск губи, но без никакъв риск неминуемо следва Б група, ако не тоя сезон, то догодина със сигурнот.Това дори и Лупи го разбра, дето всички му се смеят, но затова пък отбора му без никакви средства стана втори и тая година и за първо място ще се бори. Нашите тиквеници никога няма да го проумеят. Ботев на Джиджев се очертава пародия като Черноморец на Дражев. Ако ставаше само с юноши и със символични заплати, то Марица и Пирин Благоевград щяха всяка година да се редуват с шампионската титла
+5
 
 
Наско 1912, абсолютно подкрепям! Положението е много зле, особено в дефанзивен план. Напред горе-долу има някакви опции, но в защита и дефанзивна полузащита работата ни е спукана. Само с дух и подкрепа не става, каквото и да си говорим. За мен реалната цел тази година ще е оставане в групата, дано Марек и Хасково са по-слаби от нас.
+6
 
 
Хора, вземете се в ръце малко. Този състав е до време. Единсвената причина чужденците да са в състава е това което каза Джиджев - на всички им е платено за този месец - т.е. те не могат да откажат да тренират и да са в състава, освен по взаимно съгласие. Но е ясно, че повечето няма как да задържим с новите заплати. Не се самозълъгвайте. Ще се прави нов отбор, освен ако още някой друг не реши да приеме новите условия. Това е може би последният мач на този отбор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Жълто-черна" еуфория! Ботев е на финал!
По минути: Ботев 2:0 ЦСКА-София
Разкриха голямата изненада за феновете на Ботев
Керкез и Белчев залагат на най-доброто, съставите на Ботев и ЦСКА-София
С мощна заря посрещнаха футболистите на Ботев, монтираха ново табло на една от трибуните
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: