Мъри отдели пари за "синия" юбилей

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
09:27 / 29.04.2014
2435
Треньорът на Ботев (Пд) Станимир Стоилов е един от хората, които се включиха в благотворителната кауза да се съберат пари за 100-годишния юбилей. "Сините" обявиха схема, по която да се набират средства, като сред нея има т.нар. "Клуб 100". В него хора могат да си запазят VIP място за мача с Лацио на 23 май, като заплатят по 1000 лв. Станимир Стоилов е един от първите, които е направил това, като е капарирал мястото с любимия си номер 3. Всичко това разкриха представители на скоро учредения Тръст на привържениците на пресконференция вчера. 

"Цялата общност трябва да разбере с каква кауза сме се заели и доколко от нея зависи бъдещето на клуба. Подписахме договор с Лацио, който ни струва 150 хил. евро, като в тях не са включили разноските по пътуването и престоя. Те ще възлизат на 100 хил. лв. и още толкова ще ни трябват за самата организация на двубоя - наем на стадион, полиция и т.н. Първият транш за Лацио трябва да изплатим до 30 април", разясниха от Тръста. 

"Има компания, която ще се ангажира с продажбата на билети. Eventim трябваше да лансира 200 хил. лв. за правата да продават билетите, фирмата обаче искат да сключат договор с Левски, който да е свързан и с дейности занапред в годините. Може би смятат, че фондацията не е достатъчно сериозен партньор. "Синята Коледа" е осигурила пари. Оттам дойде и друга интересна идея - играчите да помогнат финансово за събитието. 

"Нека футболистите на Левски да ни се извинят, като се включат във финансовата организация. Нека да съберат 10 хил. лв. и да помогнат", коментираха още от "Синя България".


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).