ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (22) | Вчера (8)
Равен и загуба за пловдивските отбори на старта на Шампионската лига
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:25 / 28.04.2014Коментари (0)1127
© Plovdiv24.bg
През уикенда се изиграха част от мачовете във втори кръг на ШАМПИОНСКА ЛИГА БЪЛГАРИЯ по мини футбол. Своя дебют в тазгодишното издание направиха двата представителя на Пловдив - VIP DENT и ФК Даяна. Грешна стъпка направиха шампионите на България за 2013г, при визитата си в Ботевград. Там местния Univer Gym успя да спечели с 2:1 срещу VIP DENT, след доста здрава, а на моменти и груба игра от страна на домакините. Все пак шампионите не позволиха на съперника си да запише изразителна победа преди ревашна, въпреки двете жертви дадени в срещата и малшанса пред гола, който преследваше тима в този ден. При така стеклата се ситуация, шансовете на двата отбора са 50 на 50 преди реванша в Пловдив.

Уникален мач предложиха отборите на ФК Даяна и Стабилните (Елин Пелин). Пред погледите на около 50-тина човека, на игрището на Спортен център Арена, двата тима изнесоха уникален спектакъл, спиращ дъха на моменти. В мач изигран на темпо, на което биха завидели професионалните футболни тимове в България, съперниците не успяха да се победят. Мачът започна перфектно за домакините, след като не бяха изтекли и 60 секунди, когато вече водеха с 1:0, след попадение на Васил Гуджев. Грешка на вратаря на пловдивчани, върна гостите в мача в средата на първото полувреме, но домакините отново поведоха след първото попадение на Владислав Велчев в срещата. Гостите стигнаха до обрат в мача до края на полувремето, след попадения в 19-та и 23-та минута.

След почивката ФК Даяна преосмисли грешния начин на игра от преди почивката и започнаха полувремето пределно мобилизирани. Все пак класата на Стабилните си пролича в тези минути и въпреки, че жълто-черните успяваха да догонват в резултата, гостите така и не позволиха на съперника си да поведе в резултата нито за миг, за крайното 5:5. Двама души блестяха в този мач - феноменално игралия в тази среща Димитър Александров (Стабилните), отличил се с хеттрик и доста опасни удари по посока вратата на Георги Христов, а за домакините това бе Владислав Велчев, който реализира цели 4 попадения в противниковата врата, с което запази интригата за реванша жива. Така предстои гостуване в столицата, където тима от Елин Пелин домакинства в турнира. Шансовете на Bauhaus Arena са 55/45 в полза на Стабилните.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Бронзов медалист с Ботев става шеф в ЦСКА-София
Юношите на Марица с равенство и загуба
Отборът на Труд стана четвърти в държавното по хандбал за момчета до 11 години
Георги Минчев отново заслужи доверието на Илиан Илиев
Обявиха съдията за финала! Вече е свирил Ботев - Лудогорец, дава пресконференция
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: