ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Привърженици на Локо застанаха с имената си против Коко Динев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:43 / 24.04.2014Коментари (133)15695
© Plovdiv24.bg
Известни привърженици на Локомотив публикуваха текст във фен-сайтът LPortala.net, в който застават с имената си против собственика Константин Динев.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Президентът на Локомотив Константин Динев хвърли тежки обвинения след мача с Лудогорец. Според него не той, а 20- 30 фена са виновни за случващото се. По този този повод потърсихме мненията на фенове на Локо от различни фракции, както и такива, които не членуват никъде, които ще публикуваме в няколко поредни материала.

Борис Манолов- The Usual Suspects

Константин Динев бяга от срещи с феновете. Той има смелост да отиде на мач, когато няма фенове на стадиона. Готов съм да се срещнем с него, но съм сигурен, че той ще откаже среща с феновете. В нашия клуб в момента няма никаква организация. Футболистите се хващат за гушите, школата не работи..... Коко Динев е един тумор за футбола. Слушам негови изказвания, че 20-30 човека са виновни. Но аз смея да кажа, че той изгони публиката от стадиона. Показателни са мачовете с Левски и ЦСКА. Никога в историята на Локомотив не е имало толкова малко фенове на такива мачове.

Адвокат Димитър Колев

Аз не членувам в нито една фракция. Гледам мачовете от трибуна "Спорт клуб" и съм твърдо зад всеобщото мнение, че Коко Динев трябва да си ходи. Всички трябва да си зададем въпроса каква е причината да се стигне до тук? Всеки мач, ние феновете, подлагаме под съмнение- дали има нещо нередно. Кoко Динев обвинява наши фенове, че живеят на гърба на Локомотив. Те обаче дават пари за билети и хореография от своя джоб. Хабят нерви, а да не говорим за школата на клуба. Там се плащат минимални суми от ръководството, а топки, екипи, дори и съблекалните бяха направени от феновете. За нас най- важен е Локомотив. Сигурен съм, че на 100% феновете искат Коко Динев да си ходи, единственото разделение е, че част от феновете смятат, че не сега е точния момент, а когато се намери човек, който да поеме клуба. Каквото и да си говорим Локомотив има страшно много дългове и рано или късно трябва да минем през неизбежния за нас момент, за да се изчистим от тях. Категорично още веднъж казвам: моментът е тежък за Локомотив, но всички фенове са единни- Константин Динев няма място на "Лаута".

Николай- GMU

Колкото по- скоро Коко Динев напусне Локомотив, толкова по- добре. Несъмнено той трябва да си ходи от нашия отбор. Все пак искам да попитам- като какъв Коко Динев идва на "Лаута" и прави коментари, след като той не е собственик, а акциите се водят на неговия шофьор. Той иска да говори с феновете- нека дойде, но на всички е ясно, че това няма как да стане. Какво е дал на нашия клуб- дори не си е платил ремонтите на съблекалните, както и ремонта на трибуна "Спорт клуб". Там всички 4500 седалки ги сглобяваха феновете и то безвъзмездно. После феновете живеели на гърба на Локомотив- единственият човек, който продължава да живее на гърба на Локомотив е Коко Динев. Иначе защо няма фенове на стадиона- видя се на мачовете с Левски и ЦСКА. Феновете не са изгонени от 20- 30 човека, които обвинява Динев, а от самия него.

Венко - Наполито- NUP 1995

Коко Динев казва, че 20- 30 човека пречат на отбора, но явно толкова го харесват, защото си мислят, че няма друг изход за Локомотив и ги е страх от бъдещето. Как да харесваме този човек, като той е олицетворение на черното тото в България? Готови сме на крайни мерки. Ако трябва ще се наредим на бариерата и няма да пускаме никого на стадиона докато той не си тръгне. Този човек нищо не прави за Локомотив, а само руши. В нашия клуб има и мъжки момчета, които се хвърлят и играят, но с интригите които прави той- на едни плаща, на други не, създава напрежение между самите футболисти. Този човек ни се качи на главите и няма място в Локомотив.

Още по темата: общо новини по темата: 42
01.08.2017
04.10.2016
17.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на niki1912
премахни филтъра

+6
 
 
иии да не забравяме,че тази година победихме всички най-добри отбори в България за пореден път,изключвам Ботев,заради фактора лумпени,на които мечтата им е да играят дерби във А областна с Ботев,но Куртово Конаре и Ботев от Гълъбово.И моля тези,които се пишат големите фенове разни адвокати и тем подобни,да не говорят,че ВСИЧКИ са против Динев,а да говорят само за себе си,защото малко грандоманията им е в повече.От такива,които имат 200 евро за бутилка водка по курорти,а нямат 1лв за школата няма нужда.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: