ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Президентът на "канарчетата" се срещна с бултрасите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:15 / 22.04.2014Коментари (9)4658
©
Председателят на съвета на директорите на ПФК Ботев - Иван Джиджев, проведе първата си среща с привърженици на отбора в качеството си на президент на клуба.

На събирането присъстваха представители на Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Сдружение ФК Ботев, които имаха възможност да се запознаят с г-н Джиджев и да проведат разговор с него.

На срещата бе обсъдена стратегията за развитие на ПФК Ботев, сътрудничеството и комуникацията между клуба и неговите привърженици.

Предвижда се срещите между г-н Джиджев и организираните фенове да станат регулярни и да се провеждат веднъж на два месеца, съобщиха от клуба.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
Иван Джиджев е пловдивчанин и ботевист,роден до стадион "Христо Ботев",а мениджърските му качества са безспорни.
+17
 
 
Момчетa,тези срещи сa полезни, зa дa се туширaт изцепките нa рaзни олигофрени.Кaто Ви зaвършaт стaдионa въведете зaдължителен фейс контрол,aко трябвa билетите дa се регистрирaт с име и дa се знaе кой къде стои.Вие си знaете утрепките и не им позволявaйте дa рушaт бъьещето нa стaдион и отбор.Виждa се,че се рaботи прaвилно при Вaс,не изпускaйте моментa.Успех и Сaмо Локо.
на 22.04.2014 г.
+4
 
 
Този и той някъде по говежда линия пристигна,но ми се струва,че ще излезе сериозен мъж и ще държи нещата под контрол.
+1
 
 
Някъде по света да сте виждали и чували президент на даден отбор да се среща със фенове за да обсъждат някакви си стратегии за развитие.И кой са тези фенове който са били на тази среща за да се избистрят тези стратегии.Нека Г-н Джиджев не се занимава със подобни типажи за да не се стигне до ситуацията със феновете на Локомотив .Какво има да обсъжда той със хора който нямат и два лева във джоба .Всеки да си гледа неговите си задължения и да не дава акъл на другите кое как да става на нас феновете работата ни е да сме на стадиона и да подкрепяме отбора на който не му харесва нещо просто си стой у тях аман вече от такива самозванковци
+10
 
 
Дано в резултат престанат простотиите като сигнални ракети, димки от които нищо не се вижда, хвърлени шишета с вода, семки по трибуните и т.н.
на 22.04.2014 г.
+11
 
 
Дали е обсъждан въпроса хвърлящите бомби палещите димки и факли да не бъдат допускани на стадиона за да не става Ботев спонсор на БФС. Ясно е че това не е хореография а вандалщина.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: