ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби от ЦСКА в слаб мач
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:24 / 10.04.2014Коментари (166)18204
© Bulphoto
Ботев загуби с 2:0 гостуването си на ЦСКА в София. Двата отбора изиграха посредствен мач в който чистите голови положения бяха малко.

Преди почивката двата отбора стъпиха здраво в мача, но двубоят изобилстваше с единоборства а чисто футболните му достойнства бяха малко.

Второто полувреме започна далеч по-динамично. ЦСКА се хвърли в атаки, а Ботев се опитваше да контраатакува добре, най-вече благодарение на усилията на Вандер.

Атаките обаче на ЦСКА бързо дадоха резултат. В 50-та минута Косоко пусна към Мартин Петров, който му върна жеста центрирайки добре и слагайки топката на главата на нападателя, който не остави шансове на Стаховяк.

До края на двубоя Станимир Стоилов предприе няколко смени, като в игра влязоха Ромарио, Огнянов и Педро.

Чак в 90-та минута "канарчетата" организираха най-добрата си атака. След центриране от дясно, Бенга стигна до топката и я върна към Хамза на дузпата, който литна един защитник и стрела, но нацели напречната греда. Атаката продължи, ново центриране намери Доре на празна врата, но той остана под топката и не успя да уцели опразнената врата.

В продължението на мача Стаховяк направи фрапантна грешка, след като подари топката на играч на домакините, който веднага пусна към Иван Стоянов и той вкара за 2:0в опразнената врата.

Ботев: Стаховяк, Христов, Лукин, Бенга, Филипов, Куртеан, Иршак, Анисе, Доре, Вандер, Хамза (Ромарио, Огнянов, Педро)

Още по темата: общо новини по темата: 14
11.04.2014
11.04.2014
11.04.2014
10.04.2014
10.04.2014
09.04.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на provincial
премахни филтъра

-3
 
 
Прочетох всички коментари. Констатациите за играта ни са точни, плаха игра, грешни подавания, загубена битка в центъра! Дори и вратарят, който трябва да вдъхва спокойствие, обезверен. Всички обаче, доста наивистично според мен считат, че е открито хапчето, което ще ни излекува - смяна на треньора. Идва един германски или холандски треньор, прави сериозна селекция, оставяйки Доре и още един - двама, учи ги на комбинации, с добра тактика, и добър подбор на футболистите, тръгва за София да смачка ЦСКА, надявайки се момчетата да играят като лъвове. Съдия е пак Никола Попов - комплексиран човек, изпълняващ функциите си с връзки, което личи от пръв поглед. Такъв човек върви по най-малкото съпротивление. От пет борби за спорна топка, когато играят нечисто срещу Доре, подминава четири, и свири веднъж фал срещу него! Цялата скамейка на ЦСКА скача, готова да навлезе на терена. Тогава всяка борба, в която овладяваме топката, ще се свири фал срещу нас, всеки фал ще бъде с жълт картон, а всеки фал за жълт картон ще е с червен цвят. И обратното за ЦСКА - всеки фал за червен картон ще е с жълт цвят, всеки за жълт ще е обикновен фал, а всеки обикновен фал ще се подминава. Това ще обезвери футболистите, ще почнат да грешат. Футболистите на ЦСКА, събрани от плажовете, ще се вдъхновят, ще играят по-нахъсано, и е логично да спечелят. След мача коментарите ще бъдат - този чуждектранен треньор, със заплата от 100 хил. лева, с такива звезди, не може да подреди футболистите, не може да ги мотивира, за разлика от ЦСКА. Един локомотивец каза - нямаме "дупе" - стълб, основа. Комплесксарът Никола Попов, /който ни закла във Варна в Б група, когато в първата минута щяха да убият Шведа, а той не показа дори и жълт картон, и след това обвинявахме Хубчев, че не може да мотивира футболисте/, ще свири по същия начин, докато за него е по-безобидно да подпира ЦСКА. ЦСКА има лоби в БФС, в парламента, феновете му атакуват сградата на БФС, бащата на Никола Попов е на ръководна длъжност в БФС. Никола Попов знае, че заема мястото на перспективен млад съдия в А група. Единствената му възможвост е да се съобрази с "дупето". На Лудогорец дупе е Домусчиев, На Литекс - Гриша Ганчев, на Локо Пд Бонев, беше и Узунов, на Локо Сф - Гигов, на Славия - Венци, на Левски - БФС, на ЦСКА - БФС. Кой е нашият стълб? Цветан Василев няма да бъде собственик като Домусчиев и Ганчев, който да присъства на стадиона. Джиджев не е такъв тип човек, той е мениджър, от европейски тип. Стълб може да ни бъде единствено спортният директор. Досега Кривия беше кучето, което лаеше. Прогонихме го, и останахме село без кучета. Кой може да бъде на негово място, и да бъде стълбът, с който ще се съобразява комлексарът Никола Попов? Стоичков, може, Сираков, може, Антон Генов, може. Коце Видолов, каквито предложения имаше, не може. Дано някой от първите трима да ни стане спортен директор!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: