ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Цветан Василев поиска от бултрасите търпение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:21 / 27.03.2014Коментари (70)10853
© Plovdiv24.bg
Нова регулярна среща между фенове и собственика на най-стария футболен клуб се състоя тази сутрин в Пловдив. Както вече "жълто-черната" общност разбра, Цветан Василев поиска от феновете търпение. "Хубавите и трайните резултати искат време. Ботев Пловдив не е клуб - еднодневка, няма и да бъде. Ние трябва да се постараем да изграждаме здрави основи всеки ден и да надграждаме над тях", са най-общо казано думите от г-н Василев.

В Ботев Пловдив ще има много промени в най-скоро време. Според собственика няма незаменими хора и никой не трябва да бъде спокоен за мястото си, а да работи здраво за просперитета на клуба.

Затова говори и последната ръководна смяна в Ботев Пловдив, тази на г-н Юли Попов с г-н Иван Джиджев. Тя има основна цел стягане на редиците на всички нива в ПФК "Ботев" Пловдив. Цветан Василев уточни, че не се съмнява в качествата на новия президент в нашия клуб, който ще направи всичко по силите си Ботев да стане за пример на административно и ръководно ниво в България.

След тези поставени задачи, който и треньор и ръководител да постъпи на работа в Ботев, трябва да се ангажира по програма и цели зададени от президента и собственика.

Хората, които представиха феновете на Ботев на срещата с г-н Василев останаха за пореден път убедени, че той е запознат напълно с обстановката в клуба. Както и след предишната среща, по разбираеми причини, и по изричното желание на Цветан Василев, детайлите от нея няма да бъдат разпространени. Организациите - Сдружение Ботев Пловдив, Клуба на привържениците на Ботев и Бултрас се разбраха преди края на първенството да се осъществи още една среща между двете страни.

Следващата седмица и г-н Иван Джиджев ще се срещне с бултрасите, за да се запознае с тях и да се обсъдят важните теми около клуба.

Източник: bultras.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Канара_1912
премахни филтъра

-5
 
 
Навремето имахме фенове, които се хранеха от Христолов, сега се родиха нови подлоги на заплата при Цветан Василев. Всичко се повтаря!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Среднощен екшън на стадион "Христо Ботев"! Спряха незаконни строителни дейности, разказ от първо лице за сцените
Ботев обяви раздяла с легендарен футболист! Изкара по-малко от девет месеца при "канарчетата"
Ботев и още четири клуба поискаха голяма промяна, но тя не се прие! Нов формат влиза в Първа лига
Окончателно: Ето къде ще се играе финалът за Купата на България
Официално: Дубълът на Ботев се мести във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: