ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станимир Стоилов: Няма пред кого да се доказвам
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:54 / 24.03.2014Коментари (144)17247
© Bulphoto
Няма пред кого да се доказвам във футбола или на който и да е клуб, защото съм го направил. Не съм от хората, които се кълнят във вярност, а го показвам с делата си. Ще стоя в Ботев докато собственикът реши. Това заяви треньорът на "жълто-черните" Станимир Стоилов в обзорното предаване "Спорт7" по NEWS7.

Специалистът разкри какво е говорил с боса на пловдивчани Цветан Василев по време на срещата им миналата седмица. Двамата се видяха на четири очи, тъй като Мъри искаше да напусне Ботев, но след разговора си е променил решението. "По никакъв начин не исках да се пречи на развитието на проекта Ботев, защото той е за цялата държава, не само за Пловдив. Единственото, което промени решението ми е, че собственикът ми каза, че държи на моето присъствие в клуба и, че той е човекът, който ще определя треньора и ръководителя и никой друг не може да му влияе по никакъв начин. Това беше достатъчно за мен. Имам договор и за мен най-важно е мнението на собственика", разкри Стоилов.

Той направи и съпоставка от проекта му в Левски и този в Ботев. "Моментите от престоя ми с Левски и сега си приличат, защото и двата проекта са на старта. Но има съществена разлика, че в момента в Ботев се наливат финансови средства за изграждането на база и стадион, докато в Левски това трябваше да стане с годините. И на двете места началото е тежко, но не искам краят да е един същ. Никога не съм искал пълна власт в Ботев. Един клуб се работи от екип и всеки си има задължения. Аз никога не съм поставял условия на собственика. Той е осигурил достатъчно спокойствие", добави Стоилов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на angel-05
премахни филтъра

+9
 
 
Що не вървиш на майната си бе каун прост нямало пред кокго да се доказва ами да ти припомня бе говедо дебелооко,че пред феновете на Ботев не си доказал нищо друго освен,че си говедо и миндил.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: