ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоилов остава треньор на Ботев, оставката му очаквано не бе приета
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:04 / 21.03.2014Коментари (99)12253
© Plovdiv24.bg
Станимир Стоилов ще продължи да бъде треньор на Ботев Пловдив. Това стана ясно преди броени минути след срещата между Мъри и собственика на "канарчетата" Цветан Василев в София.

По информация на Гонг босът на "жълто-черните" въобще отказал да разгледа оставката на Стоилов и му е гласувал безпрекословно доверие. По този начин специалистът ще води тима на мача срещу Левски на "Герена" утре.

Припомняме, че специалистът подаде своята оставка в сряда, след като победи "сините" с 2:0 в реванш от 1/4-финалите за Купата на България и ги изхвърли от турнира. Стоилов не води заниманията на Ботев в четвъртък и петък, когато се изчакваше решението на ръководството по случая.

Източник: Гонг







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на stefanyord
премахни филтъра

+8
 
 
Ми здравеите време е и аз да кажа нещо,значи чета тука че мъри тва Василев онова ок няма проблем ама аз подкрепям идеята ботев не мъри нито Василев бил съм фен на Ботев преди тях (дане дава господ да съм и след г-нВасилев)и съм подкрепял отбора от както се помня мое право е да негодувам срещо слабата игра и безидеина на отбора,ако мъри е мъж на място няма да разиграва тятари ама аз си отивам ма ако ме пусне шефа адиде или си мъж или неси сички виждаме че не игаем както трябва(според наще критерии)имаме загуби от слаби отбори (искам някои да ми каже отбор които няма такива)играели под напрежение ок ма не садът лук това е футбола,,,,,сичко мога да преглътна обаче тази без идеина игра итова лице без хъс и многото страх в играта немога трениьора е човека дето трябва да ги нахъса и нареди мъри неможе и щом неможе да си ходи заедно с кривия нестават и това е видноаз продалжавам да си подкрепям Ботев зщото ги нося в сарцето не заради мъри кривия или които и да е Ботев е религия нее от днес за утре и немога да ви разбера нямя да ходя на мача щот там е господин х всеки сам за себеси избира а аз изберам БОТЕВ Пловдив
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: