ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
10 от Локо отстъпиха на Славия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:53 / 09.03.2014Коментари (128)16422
С попадението си срещу Славия Мартин Камбуров вече има 18 гола от началото на сезона и върви към 4-и приз за топреализатор в “А” група
Локомотив загуби с 1:4 гостуването си на Славия на "Овча Купел" в среща от 26-ия кръг на "А" група, който на практика ще сложи точка на редовния сезон, след това шампионата се разделя на две плейофни седмици.

Дебют за "смърфовете" направи Георги Коруджиев. Защитникът обаче едва ли ще иска да запомни тази среща след червения си картон през втората част.

Домакините започнаха по-добре срещата, но постепенно пловдивчани изравниха играта и в 11-та минута можеха да открият резултата. Мартин Камбуров стреля с глава, но топката премина на сантиметри от десния страничен стълб на Георги Петков.

Славия отговори след много силен пробив на Фернандо да Силва. Бразилецът проби отдясно, навлезе в наказателното поле на "смърфовете", след което стреля, но топката срещна левия стълб на вратата на Акалски.

В 19-ата минута Локомотив пропусна да накаже своя противник след грешка в отбраната на "белите", която изпусна Йордан Тодоров и той се озова очи в очи с Георги Петков, но опитния страж спаси.

Така се стигне до 23-ата минута, когато Чавдар Янков центрира от фаул, Камбуров отклони топката с глава към Кире Ристевски, който вкара от метър в празната врата.

Радостта на домакините обаче бе за кратко, тъй като четвърт част по-късно Мартин Камбуров изравни. Голмайсторът на пловдивчани матира стражът на "белите" със страхотен шут от границата на наказателното поле не оставил шанс за изява на Петков.

Две минути по-късно Славия отново можеше да поведе в резултата, но удар на Радослав Василев срещна дясната греда на Кирил Акалски. Малко след това домакините имаха претенции за игра с ръка на Диего Фераресо в наказателното поле, но Никола Попов прецени, че е неволно и не отсъди дузпа.

Втората част не започна добре за Локо, които в 55-ата минута останаха с човек по-малко заради втори жълт картон на Георги Коруджиев.

Този картон наклони везните към отбора домакин, който взе численото превъзходство на терена и в 69-ата минута Веселин Марчев изведе Славия напред. Юношата на пловдивчани се възползва от пас на Галин Иванов и с глава отблизо прати топката във вратата на Акалски.

Минута след това Марчев бе близо до отбелязването на втория си гол в двубоя, но ударът му срещна напречната греда.

В 73-ата минута Димитър Пиргов покачи на 3:1. Централният защитник вкара с глава след центриране от корнер за 3:1. Крайният резултат фиксира Галин Иванов минути преди края. Юношата на Славия вкарва от воле след центриране на Марчев.

Така след този мач стана и ясен домакинът в пловдивското "Ел Класико". На 15 март Ботев ще приеме Локомотив. Остава само да стане ясно къде ще се играе "Битката за Пловдив", след вчерашните ексцесии в "Коматево". Както е известно фен на "канарчетата" удари с бутилка треньора на Локо Сф Стефан Генов и следва сега да видим какво ще е решението на БФС за инцидента.

 

Още по темата: общо новини по темата: 11
12.03.2014
10.03.2014
09.03.2014
09.03.2014
09.03.2014
09.03.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на lauta_feN
премахни филтъра

+12
 
 
Станков, Станков....За нищо те няма.Какви ги вършиш не знам, но по скоро вредиш.Преди се оправдаваше състават не е сработен, правихме селекция в движение, не направихме пълноценна подготовка и още куп глупости...А сега на къде?Какъв стил си изградил в този отбор?Къде са ти халфовете?От няколко мача насам не съм видял една смисленна атака!Всеки мач едно и също си знаеш...От защита ритай напред и каквото стане...Безброй центрирания и квото стане.Един отбор не можеш да нахъсъш да се бори малко, да ги мотивираш, за какво повече говорим.Добре, че е Марто, че да бележим някой друг гол...Ако го нямаше и Марто, головете сигурно щяха да са мираж...Какви тринеревки правиш, какво ги закриваш тези тренировки незнам и аз, но явно ги учиш на твоя антифутбол.Нямаш характера да водиш отбор!Нямаш си и на идея как да си наредиш състава.Нямаш си още куп неща!Тръгвай си докато е време с добро!Няма смисал да се натискаш повече.Иначе като постигнем някоя победа много обичаш да се биеш в гърдите...Вижте ли ме кой съм аз....Сега най-вероятно ще отсраним Добруджа и пак ще се вземеш за велик!?Не благодаря!Хайде вече пътя!!Няма какво повече да дадеш за този отбор според мен!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: