ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив ще изхвърля Левски от евротурнирите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:36 / 03.03.2014Коментари (43)8256
© Plovdiv24.bg
Локомотив (Пд) ще преследва задължителна победа в днешния си сблъсък с Черноморец, за да запази максимално добри изходни позиции за старта на плейофите в "Топ 7".

Пловдивчани ще приемат Черноморец на неутралния терен в Любимец, тъй като изтърпяват наказание от лишаване от домакинство за 1 среща. При победа днес Локомотив ще измести Левски от четворката и ще направи задачата на "сините" още по-трудна преди дербито с ЦСКА. В лагера на Локомотив (Пд) се надяват, че стадионът в Любимец да им е на кадем, след като в предишния кръг там сразиха местния тим с 2:0. Освен това в състава на "черно-белите" има и доста кадрови проблеми - 4-ма контузени и 1 наказан. В групата на Локомотив за днешния мач попадна и Станислав Маламов, който оставаше извън състава за последните 4 официални срещи. Една от основните фигури в селекцията на Локомотив (Пд)

Спас Делев се очаква да излезе като титуляр и да запише официалния си дебют с "черно-белия" екип. Александър Станков вероятно ще построи състава си във вариант 4-2-3-1. Атаката ще води Мартин Камбуров, като тримата зад него ще са Лазаров, Делев и Белаид. Като вътрешни халфове ще оперират Аласан Н'Дайе и Хамед Намуши. Защитата ще оформят Йордан Тодоров, Александър Тунчев, Асен Георгиев и Диего Фераресо, а на вратата ще е Йордан Господинов.

Гардът на Черноморец падна след нелепо загубения мач срещу ЦСКА в предишния кръг и сега треньорският щаб полага максимални усилия да върне настроението в отбора за гостуването на Локомотив (Пд). Наставникът на бургазлии Димитър Димитров не може да разчита на наказаните Карлос Фонсека и Чико, както и на контузения защитник Яни Пехливанов. Въпреки че не са напълно възстановени и нямат необходимата игрова форма, в групата попаднаха Бранимир Костадинов и Жереми Манзоро, като за французина има възможност да започне в стартовия състав. Всъщност групата на Черноморец е непълна от 17 футболисти, тъй като с младежкия национален тим е Станислав Дрянов. Димитър Димитров ще се придържа към схемата от мача с "армейците" 4-2-3-1, като местата на наказаните Фонсека и Чико ще заемат Филипов и Манзоро. Има вероятност за малки размествания в предни позиции, където се очаква на върха на атаката да действа новото попълнение Годфред Бекуе. Бургазлии изгубиха първата възможност да прибавят точки в актива си, но няма да се отказват колкото и минимални да са шансовете им да запазят мястото си в елита.

Още по темата: общо новини по темата: 15
03.03.2014
03.03.2014
03.03.2014
28.02.2014
28.02.2014
27.02.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на bat buzdugan
премахни филтъра

-21
 
 
Пишете си глупостите.Важното е че,купата е синя!Там ще смажем жълтата сган и после рязанградските или ловешките селяци.Запомнете го,няма кой да остави отбора с най-много фенове в България на връх юбилея му да остане без трофей.САМО ЛЕВСКИ,ЗАВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+12
 
 
ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА "ЛОКОМОТИВ"!НИЕ КАТО СЕ ИЗЛАГАМЕ КАТО КИФЛАДЖИИ,ПОНЕ ВИЕ ЗАЩИТЕТЕ ЧЕСТТА НА Пловдив!
+1
 
 
Няма как да стане! До сега съдиите се държаха прилично, но вчера видяхте, че започнаха с подпирането на "избраните". Не се съмнявайте, че ще добутат Левски до нещо. незнам кой ще изгори, жълтите мангусти или чорбарите. По-скоро нашите мангали сами ще се надупят на Левски. Дано не съм прав, но ми се струва, че тандемът треньор-собственик са Говеда.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за вратарския пост в Локомотив Пловдив
Локомотив подписа договор с юноша на Левски, играл и в ЦСКА 1948
Георги Минчев показа отлична игра с глава, завърши сезона със 17 гола
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: