Локомотив отбелязва 10-годишнината от титлата с мач срещу английски или италиански отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
10:02 / 23.02.2014
8352
Локомотив Пловдив се готви да отбележи с невиждана футболна фиеста 10-годишнината от спечелването на единствената титла в историята на клуба. Апотеозът на празника ще е в края на май, когато ще се организира демонстративен мач със солиден тим от Италия или Англия. Босът на черно-белите Коко Динев вече е възложил на близки до него мениджъри да започнат преговори с клубове от двете страни.

"Ако цената на подобен мач не е изключително висока, ще направим всичко възможно такъв двубой да се изиграе на Лаута. Феновете заслужават да си припомнят момчетата, които направиха горди целия град. Двубоят с европейски признат тим ще е само малка част от онова, което ще направим за отбелязване на годишнината. Надявам се обаче най-големия подарък да го поднесат настоящите футболисти на Локомотив, като отново се класират за европейските турнири. А защо и да не се преборят за Купата на България", подхвърли собственикът на клуба Коко Динев.

Приоритет за него обаче остава стартът на ремонтните дейности на трибуна "Бесика" след края на първенството. Надеждата на бизнесмена е дотогава във фонда "Да вдигнем Бесика" да са се събрали достатъчно средства. Динев е бил категоричен пред хората от управа, че ще дублира онова, което се събере от фенове и спонсори.

Предстоят разговори с управата на града как пък тя ще подкрепи проекта за "Бесика". "Хубаво е в чест на 10-годишнината от титлата кметството да застане зад последния отбор, донесъл футболен трофей в града ни", категорични са от Лаута. От там припомниха, че подобно на голям европейски клуб, когато спечели титлата Локомотив, я показа точно от балкона на кметството.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).