ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив отбелязва 10-годишнината от титлата с мач срещу английски или италиански отбор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:02 / 23.02.2014Коментари (26)8353
©
Локомотив Пловдив се готви да отбележи с невиждана футболна фиеста 10-годишнината от спечелването на единствената титла в историята на клуба. Апотеозът на празника ще е в края на май, когато ще се организира демонстративен мач със солиден тим от Италия или Англия. Босът на черно-белите Коко Динев вече е възложил на близки до него мениджъри да започнат преговори с клубове от двете страни.

"Ако цената на подобен мач не е изключително висока, ще направим всичко възможно такъв двубой да се изиграе на Лаута. Феновете заслужават да си припомнят момчетата, които направиха горди целия град. Двубоят с европейски признат тим ще е само малка част от онова, което ще направим за отбелязване на годишнината. Надявам се обаче най-големия подарък да го поднесат настоящите футболисти на Локомотив, като отново се класират за европейските турнири. А защо и да не се преборят за Купата на България", подхвърли собственикът на клуба Коко Динев.

Приоритет за него обаче остава стартът на ремонтните дейности на трибуна "Бесика" след края на първенството. Надеждата на бизнесмена е дотогава във фонда "Да вдигнем Бесика" да са се събрали достатъчно средства. Динев е бил категоричен пред хората от управа, че ще дублира онова, което се събере от фенове и спонсори.

Предстоят разговори с управата на града как пък тя ще подкрепи проекта за "Бесика". "Хубаво е в чест на 10-годишнината от титлата кметството да застане зад последния отбор, донесъл футболен трофей в града ни", категорични са от Лаута. От там припомниха, че подобно на голям европейски клуб, когато спечели титлата Локомотив, я показа точно от балкона на кметството.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
ПАЙНЕР ПАЙНЕР! !!! БЯСНАТА ЧАЛГИЯ ТОВА ЩЕ Е СОЛИДНИЯ ОТБОР
-3
 
 
Ша напраим контролка, даже и резултата ще е подходящ, тея норвежци не ги е срам, подобриха ни рекорда! Но купата ще си стои у нас, в Кюстендил, не я давам!!!
-2
 
 
Титлата не е ли в хола на Наков.От Кюстендил паркираха за д Селскостопанския два тира с калашници,един със спринцовки,два автобуса с администрация,един с футболисти а от втородивизионният тим само квартирата, а сега годишнина празнуват.Цяла година викаха втори подай на трети,осми на девети.Преди две години ,за да не плащат наеам за подлеза на Централна гара порастнаха с 10 години и регистрираха недоразумението Пльоко 19@6.С какво се гордеете джуджета мегаломани.От 2001г досега освен да ни разсмивате,с друго не виждам.Клоуни.
-5
 
 
Част от парите за трибуна Джесика са в черното тото на подготвителния лагер!Колкото до титлата...става само за кенефа!Купена с наркопари!
+3
 
 
Нако,Нако поплачи си но историята не можеш промениш селянин...ХРИСТОЛОВ -ПРЕЗИДЕНТ
+2
 
 
Важното че Дортмунд и Пьнкарите от Арис дойдоха и чествахме 100 години сперма и льжи останало е мираж !
+7
 
 
Цървули ще направим един велик мач с голямотбор за радост на всички папагали.Това в реда на шегата но наистина не трябва да се забравя тази велика дата за Локомотив Пловдив.САМО ЛОКО ПД
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 23.02.2014 г.
0
 
 
Може един мач срещу ПАЙНЕР да направите.
+10
 
 
Коко Динев за пореден път доказва, че милее и искрено обича ,,Локомотив,,! А тези, които го мразят и обвиняват незаслужено в какво ли не, да си признаят, че бяха подло излъгани от варненският селянин Марешки! И ще им кажа още нещо, всички ЖЪЛТИ сайтове, вестници и телевизии от медийната империя на Пеевски и Цветан Всилев бълват непрекъснато долни лъжи и изливат помия по адрес на Коко Динев с ясната цел да настроят част от феновете срещу него и да го принудят да напусне! След, което отборът отива по окръжните групи и изчезва от футболния хоризонт! Не им се вързвайте на подлите, долни манипулации! За момента нямаме друг вариант за съществуването на Локомотив!
+13
 
 
Благодарим ви г-н Динев.Нека си припомним поне за един ден онези хубави слънчеви дни,изпълнени с толкова много емоция и радост за цял Пловдив.Е дано се върнат отново тези дни,САМО ЛОКО!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: