ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоилов: Простотията мина санитарния минимум
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:48 / 23.12.2013Коментари (127)14430
© Plovdiv24.bg
Станимир Стоилов говори за настоящето и бъдещето на Ботев (Пловдив) в актуално студио "Дерби". Треньорът на "жълто-черните" изрази разочарованието си от седмото място, което отборът заема в момента в класирането, но помоли спекулациите за неговото бъдеще в клуба да престанат.

Той обясни кои са били основните проблеми пред него и футболистите му през изминалата част от настоящия сезон на "А" група. Сред основните посочени са лошите терени и многото контузии на основни играчи.

"Не е приятно да видиш отбора си на седмо място в класирането. Това е причината и за минорното ни настроение. Сезонът обаче не е свършил.

Загубихме точки от Любимец, Пирин и Локомотив (София). Споменавам ги, защото всички други от първата седмица взеха точки срещу тях. Ние не успяхме. В преките двубои превъзхождаме към 70% от преките ни конкуренти. Не се притеснявам за Ботев. На топ ниво сме", заяви Стоилов, цитиран от БТВ.

"Обезпечени сме, заплатите се изплащат навреме, нямаме проблеми в клуба. Спрете със спекулациите и глупостите. От юни месец няма отбор, който да ни е надиграл. Не загубихме нито в Разград, нито на "Българска армия". Само на "Герена".

Проблем бе, че основната ни четворка нападатели получи контузии. Валери Домовчийски не се представи така, както аз очаквах. Отборът не можа да компенсира отсъствията.

През септември имахме среща със собственика и му казах, че трудното ни предстои. Казах му, че ще гостуваме на лоши терени. Това е лошо и за българския футбол. Не съм казвал, че ако теренът е добър, Ботев ще спечели. Просто ако теренът е добър ще стане много по-качествен мач. Не е лесно заради терените да си променяш игровия стил през няколко дни", добави Мъри.

"Последното нещо, което ме вълнува са змиите край Бирената фабрика. При нас простотията мина санитарния минимум. Не гледам кой какво говори и кой какво пише. Интересува ме отборът.

Най-малко искахме да ни напуска Тодор Неделев. На неговия пост ни се отваря пробойна. Той направи своя избор. Ще се опитам да освежа отбора.

Като привлечем някой играч, тогава ще преценим кой напуска и дали Борис Галчев ще остане. Във Франция гледах играч на позицията на Неделев. Знаете ли, че в чужбина като кажеш на някой футболист, че си от България, той ти казва: "Обадете ми се след 10 години". Това е. Няма нищо срамно, че нашите отбори падат от Сараево или Астана", смята още бившият национален селекционер.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на batyonko
премахни филтъра

-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: