ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив загуби с 10 души от Левски с 2:3
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:55 / 31.10.2013Коментари (173)19957
Отборът на Локомотив загуби с 2:3 домакинството си на Левски в мач от 15-ия кръг на "А" група. "Смърфовете" играха цяло второ полувреме с човек по малко, след като Валери Георгиев получи втори жълт картон в 45-ата минута. 

Днешният двубой се игра пред празните трибуни на стадион "Локомотив". Причината за тишината на стадиона в парка Лаута бе наложено наказание на домакините за инцидент с публиката по време на шампионатната победа над ЦСКА с 1:0 през изминалия кръг.

С гол на Владимир Гаджев от фаул"сините" поведоха в Пловдив още в 8-ата минута. Капитанът прехвърли излезлия да чака центриране Йордан Господинов и прати топката в мрежата.

Радостта на гостите обаче бе кратка, тъй като само 5 минути по-късно Дани Кики възстанови статуквото - 1:1. Халфът с много красив удар от границата на наказателно поле разстреля с левия крак Горан Блажевич. Това бе първия гол за Кики от началото на сезона с екипа на "смърфовете".

Малко след това Дани Кики беше много близо до втория си гол в срещата, но този път Блажевич спаси. 

В последната минута на продължението рефера отсъди дузпа за Левски за игра с ръка на Валери Георгиев пред голлинията и даде червен картон на резервата, който бе заменил Александър Тунчев в средата първата част. Зад топката застана Гари Родригес, който прати топката в долния ляв ъгъл на Господинов.

Въпреки, че останаха с човек по-малко пловдивчани не се предадоха и тръгнаха след почивката да търсят гол във вратата на Левски. 

Това и даде резултат четвърт час преди края, когато екзекутора на ЦСКА Крис Гади напредна отляво и центрира успоредно на голлинията, а там връхлитащия от втора позиция Стелиос Илиадис отправи удар, който първо бе спасен от Пинто, но при добавката гръцкия халф не сгреши и опъна мрежата за 2:2. 

В последните минути на двубоя гостите се хвърлиха в предни позиции и в 85-ата минута успяха да достигнат до победното попадение, когато Цветан Генков бе изведен от Влади Гаджев сам срещу Господинов и с хубав удар го преодоля за крайното 2:3.

С успеха Левски се изравни по точки с Ботев, като двата отбора имат по 25. "Сините" са на 6-о място, а "канарчетата" са позиция напред. Локо е 3-и с 28 пункта.

Локо - Левски 2:3
0:1 Гаджев 8'
1:1 Кики 13'
1:2 Родригес 45'-д.
2:2 Илиадис 74'
2:3 Генков 85'

Локо: Господинов, Тодоров, Георгиев, Тунчев (В. Георгиев), Белаид, Кики (Якимов), Н'Дайе, Илиадис, Маламов (Лазаров), Камбуров, Гади

Левски: Блажевич, Мюлдер, Старокин (Макриев), Пинто, Милиев, Пл. Димов (М. Иванов), Милиев, Д. Димов, Гаджев, Вутов (Ангелов), Генков, Родригес

Още по темата: общо новини по темата: 31
05.11.2013
02.11.2013
31.10.2013
31.10.2013
31.10.2013
31.10.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Белчо Чернев
премахни филтъра

+19
 
 
Играхте много добре и с 10 човека, без публика и с 1 съдия отсреща. Браво, ама и ние ще сме без публика. Според мен - нямаше дузпа, ама както казах - "и с 1 съдия отсреща" играхте. Тъпите говеда ни минаха. Заслужавахте точката. Само Ботев!
-17
 
 
След тва , което видях днес няма да стъпя на Лаута докато онзи плондер не се махне
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: