ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загуби от Литекс и изпадна от четворката, Камбуров избухна с нов гол-красавец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:52 / 26.09.2013Коментари (90)16343
© Bulphoto
Локомотив допусна загуба с 1:2 при гостуването си на Литекс в последен мач от 10-ия кръг на "А" група. Така "смърфовете" сдадоха позицията си в челото на класирането, и вече не са в топ четворката на България.

Интересен ход на действие предприе старши-треньора Александър Станков, който гласува доверие на Станко Йовчев като титуляр в Ловеч. Дебют с екипа на "черно-белите" направи гърка Константинос Казнаферис.

Локо изигра много слабо първо полувреме и логично изостана в резултата от 25-ата минута. Симеон Славчев откри за Литекс с прекрасно изпълнение не оставило шанс за Йордан Господинов. Минути по-късно Ваюши бе безпощаден, след като засече с глава центриране отдясно на Александър Цветков и покачи на 2:0.

В края на първата част "черно-белите" пропуснаха да се върнат в резултата, но удар на Здравко Лазаров от фаул бе спасен от Евгени Караманов.

"Смърфовете" показаха съвсем друго лице през втората част и логично намалиха резултата с невероятен гол на Мартин Камбуров. Любимецът на "черно-белите" привърженици овладя топка в половината на "оранжевите", след което напредна и с невероятно изпълнение препарира Караманов. Това бе третото уникално попадение на Камбуров от началото на сезона в "А" група. 

Четвърт час преди края Александър Цветков бе близо да реши крайния изход от мача, но стражът на "черно-белите" Господинов показа защо е най-добрия вратар в родното ни първенство, спасявайки удар от разстояние на нападателя. 

До края на двубоя пловдивчани натиснаха своя противник, но възпитаниците на Сашо Станков така и не успяха да стигнат до чисти голови положения. 

Така след загубата Локо вече е на 5-о място с актив от 16 точки, докато Литекс запази 3-а позиция с 19 пункта. В следващия кръг "черно-белите" посрещат Любимец, а Литекс гостува на Берое. 

Литекс - Локо 2:1

Литекс: Александров, Недялков, Бодуров-к, Славчев, Джордан, Ваюши, Попов, Миланов (Джордан), Цветков, Златинов (Божиков), Цветанов (Ванжер)

Локо: Господинов, В. Георгиев (Маламов), Крачунов, Казнаферис (Тимонов), Тодоров, Камбуров, А. Георгиев, Йовчев (Гади), Н'дайе, Лазаров-к, Диего


Още по темата: общо новини по темата: 8
27.09.2013
26.09.2013
26.09.2013
26.09.2013
26.09.2013
26.09.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на army
премахни филтъра

+2
 
 
Обръщам се към г-н Динев, г-н Бонев и г-н Узунов!!! Защото Вие господа носите не само материалната и морална отговорност за марката Локомотив, а защото, най-вече сте доказали на нас -публиката, че носите любовта към отбора в сърцата си. Та!!! - извинете ме, но се чудя от къде да започна... ОК! - На вас харесва ли ви това, което виждате като "краен продукт"-излизащ с родилни мъки от грандиозните напъни на треньорското ръководство? - Щото на мен ми е....тъпо! Тъпо ми е, не защото падаме, а начина по който го правим!? Какво имам в предвид? Записвам си всички мачове на отбора от началото на сезона и постоянно си ги гледам и гледам. Гледам и със всеки изминал кръг забелязвам, как отборът ни става все по-безличен, по-бездушен и лесно преодолим. Но не защото нямаме футболисти, а защото намаме треньор. В тази връзка да се обърна и към г-н Станков. Г-н Станков! Извинете ме за невежеството ми, ама как си уплътнявате тренировките на отбора? Щото за толкоз изминали кръга не видях нещо заучено и изпълнено! - няма и наченки за образуване на 'триъгълници' и 'четириъгълници'-с което да задържаме топката в наше владение. - няма и помен за някаква стратегия и тактика в различните фази и линии на игра, да не говорим, че за всеки мач тя трябва да е различна- съобразно съперника. - не виждам и персонално поставени задачи към самите играчи. Всичко това създава не само на мен впечатление, че отборът играе стихийно и хаотично. Та вижте само головите които сме вкарали до сега: Всички са плод на индивидуалните проблясъци на отделни футболисти, а не на комбинативна игра. Не ме разбирайте погрешно г-н Станков! Имаме страхотни играчи с невероятни умения, които обаче сте ги поставели в ситуация да се оправят сами. Както и да е! -спирам до тук с тъпите ми анализи за играта. Истинско недоумение взе да се загнездва в мен, когато слушах коментарите ви след всеки мач. Оставам с усещането, че или Вие или Аз, сме гледали различни мачове!!! ТЪПО МАЙНА! ...и престанете с оправданието, че отбора ни е на 2 месеца, щото вече не е актуален. За справка ЦСКА и Левски- едните събраха отбор преди 3 седмици,а другите с отбор на 2 месеца, че и нов треньор- в добавка. Та къде сме ние и къде са те?! И двата отбора вече имат стил и си проличава работата на треньорите. ТЪПО МАЙНА!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: