ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо: До аристократите на заплата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:30 / 12.09.2013Коментари (74)6418
© Plovdiv24.bg
Привържениците на Локомотив отговориха на бултрасите, относно вчерашната им публикация, че годините на аристокрация и толерантност отминаха. Ето какво публикуваха днес "черно-белите" ултраси във фенския сайт LPortala.net.

Абсурдно е хора, които открито застанаха зад турско-комунистическата клика да говорят за чест. Всички знаят, че именно продажниците от Бирената фабрика не подкрепиха хилядите българи излезли по улиците на страната ни в името на един справедлив протест. Безпрецедентната подкрепа към ДПС, би накарала дори великият Христо Ботев да се обърне в гроба си заради тези еничари, които поругаха името му.
Смешно е да се твърди за доминация при положение, че безпристрастната статистика изрично показва черно-бялата превъзходство на терена. И извън него.

Пловдив помни и се гордее с достойни българи като Георги Божилов - Слона, Йоан Левиев, Енчо Пиронков, Катя Паскалева, Добромир Тонев, Стефан Мавродиев, проф. Атанас Джурджев и много други, всички до един закърмени с черно-бялата идея. Докато радетели на жълто-черната секта са ибрикчии като Дудука - Бареков, отломки от придошлите по комунистическо време индивиди от селата, турските околия на Пловдив и крайните квартали на града ни.

Инфантилните жълти вопли за агресия показват единствено и само страхът, който се крие в душите на слугите на ДПС от ново поражение, извън терена или поредна загуба на платените с турски пари, жълти знамена.

Събота идва, Локомотив може да загуби или спечели, но това няма да промени факта, че Пловдив винаги е бил и ще бъде черно-бял.

ИСТИНСКИТЕ МАЙНИ - НЕПОДВЛАСТНИ НИКОМУ, НИКОГА!

Още по темата: общо новини по темата: 82
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
16.09.2013
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на красинка
премахни филтъра

+6
 
 
Тооолкова ми е смешно,четяйки глупавите измислици на псевдо фенове,като на Локуто! Как не ви е срам бе..? Пловдив ли е черно-бял....хайде огледайте се около себе си ... Такситата в града ни са жълти,дори с надпис 1912 ..в повече от половината автобуси на градския транспорт има окачени знамена и шалове...в Пловдив се пее за вечната любов към Ботев Пловдив, а не срещу другите отбори...Но какво да говорим-вие дадохте добър старт с "Жълтата кочина",та дори и другите отбори да започнат да я пеят!Защо не вземете да си гледате жалкото отборче,претъпкано с Еврофутбол, с дядовци футболисти! Защо не заложите на младежи?Защото в днешно време младежите знаят кой е отбора на Пловдив,а той със сигурност не е Локомотив! С всеки изминал ден се убеждавам,че се пръскате от злоба , защото нашия отбор има стабилен собственик,нашия отбор работи за бъдещето на Пловдивския футбол,а не тъпче на едно място години наред!За разлика от вас,ние сме по стадионите всеки мач,а не страхувайки се да висим само по форумите и то в темите на Ботев! Срам и позор е точно вие да говорите за политически пристрастия.....спрете,не се излагайте повече...тъпчете си в не развиващата си среда и не се занимавайте с Грандове като Ботев! А отбора на Пловдив е един и това ще го усетите след 2 дни на стадион Христо Ботев точно в 16:00 ч....без значение дали да победим или ще загубим,ние ще подкрепяме отбора си !!! Дерзайте....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: