ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо би Нефтохимик при представянето на отбора за новия сезон
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:24 / 13.07.2013Коментари (44)11312
Локомотив Пловдив победи Нефтохимик Бургас с 2:1 в последната си контрола преди началото на новия сезон при представянето на отбора пред привържениците на "черно-белите", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Очаквано най-бурно аплодирани от новите попълнения бяха завърналите се шампиони от 2004 г. Мартин Камбуров и Александър Тунчев. Головете за домакините отбелязаха Дани Кики и Диего Фераресо, за гостите точен от дузпа бе Деян Христов.

Мачът започна с едноминутно мълчание в памет на шофьора на клубния автобус на "шейховете" Георги Драганов, който загина при зверска катастрофа, на пътя Бургас - Несебър.

Момчетата на Александър Станков започнаха малко по-активно срещата, упражниха лек териториален натиск и удариха греда в началните минути на двубоя. Малко нелогично обаче Нефтохимик пръв отбеляза гол след точно изпълнена дузпа в 18-та минута. Отговорът на "смърфовете" не закъсня и не след дълго те успяха да стигнат до пълен обрат. Най-напред завърналият се Дани Кики изравни в 30-та минута, а след още 13 минути бразилецът Фераресо изведе пловдивчани напред в резултата. Така завърши първото полувреме.

През втората част и двамата старши треньори извършиха множество смени, за да дадат възможност на повече свои състезатели да вземат участие в проверката. До нови попадения обаче не се стигна.

Локо Пловдив: Господинов, Й.Тодоров, Тунчев, Кавдански, Диего, Ндайе , В. Георгиев, Маламов, Здравко Лазаров , Камбуров, Дани Кики

Нефтохимик: Караманов, П.Патев, Г.Хашев, Йошев, Ант.Димитров, Христо Лемперов, К.Янев, Г.Вълчев, Чипев, Е.Манев, Д.Христов

Още по темата: общо новини по темата: 1
21.06.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на lokofena
премахни филтъра

+19
 
 
Аз съм по-скоро приятно изненадан. Отидох скептично настроен на стадиона, но ме опровергаха в голяма степен. В отбора са се събрали доста класни футболисти, но проблема е че сработката между тях е нулева. Отбора ще трябва да се обиграва в течение на първенството. Имаме доста технични и нестандартни футболисти, които опитват интересни неща. Н'Дайе има много качества, трябва да навлезе във форма. Здравко показа, че на 37 също може да се играе футбол. Дани Кики изненада приятно, очаквах много по-малко от него. Сашо Тунчев и Камбура също не са на 100%. Най-много се разочаровах от Данчо Тодоров, но дано в последствие опровергае. Малама трябва да играе задължително! Вратарския пост е напълно обезпечен. Да си пожелаем много прекрасни и щастливи моменти с отбора през новия шампионат! САМО ЛОКО!
+5
 
 
Иска се още да се обиграят. Личи си, че отбора е с класи над предишния. Бях скептично настроен към идването на Кики, но момчето ме опроверга. Може би беше най-добрия до излизането. Дайе малко прегоря и много грешни пасове от негова страна, но си личи, че е боец. Номер 6/шест/ не разбрах кой е, но ми хареса как се включи. Почти за всеки пост има конкуренция, което е добре.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 13.07.2013 г.
-7
 
 
къде скрихте Хосе-то?! Хахахаа отмъкна ви го чорбата хахаха тоя Коко бе-майстор на продажбите. хахаха тия скъпоструващи фолкпевици нямат наяждане хахахааа
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: