ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете Локо с декларация срещу лъжи в медия по техен адрес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:38 / 03.07.2013Коментари (102)13584
© Plovdiv24.bg
Феновете на Локо излязоха със специална декларация, след като една медия вчера си позволи да публикува долни лъжи по техен адрес.

Във вторник вечерта подло и подмолно, в унисон с действията на долната политическа клика, която като кърлеж се е впила в българския народ, едно подло човече си позволи с нагла лъжа да обиди феновете на Локомотив.
Изненада у нас буди факта, че въпросната креатура използва за трибуна една уважавана от нас медия. Не е изненада обаче това, че се е скрил зад името на свой колега. Креатурката е използвала за очернянето на Локомотив и верните му фенове донос с измислица от електронна поща. Евтин номер от ченгеджийницата, заради която цветът на българския народ е по площадите и магистралите.


Ние, феновете на Локомотив излязохме спонтанно, от първия ден на протеста срещу алчната клика, която тормози вече трето поколение българи. Ние нямаме нужда от финансова мотивация и един път завинаги искаме да покажем, че привържениците на Локомотив Пловдив не попадат под клишето "платени фенове", а излизаме като граждани, които открито отстояват позицията си. Стоим зад идеите на свободата, за разлика от едни други, в чийто слуга се е превърнал креатурката. Неведнъж сме доказвали, че за нас на първо място е любовта към черно-бялата идея и клуба. Това сме го доказвали неведнъж през годините. Затова, за разлика от едни други, ние не взехме парите в брой от Общинския съвет, който ги гласува за билети. А настояхме да се построи терен на Лаута, на който сега тренират децата. Ние сме единствената агитка, която отказа да получава пари за стюарди за охрана на мачовете, тъй като не искахме да цапаме с финикийски знаци. За разлика от други, за които фенството е тясно свързано с клубния бюджет. 

Призоваваме собствениците на уважаваните от нас издания на Livemedia да разследват дали човекът, скрил се зад името на колегата си Емил Коцев, не се нарежда за хонорари и на други каси, включително политически и клубни. Защото опитен журналист не би си позволил да очерни велик клуб и привържениците му със съченен пасквил от електронна поща без да има никакви доказателства.

Клубът на привържениците на Локомотив ще защити своето име и чест с всички законови средства.

P.S. Круме, спиш ли спокойно, след като така старателно обслужи хората, които в медиите си поругаха паметта на родителите ти?

Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив
The Usual Suspects
NUP
GMU
Гарата
ОТС







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на bon12
премахни филтъра

+5
 
 
Защо идеите ви струват 50.00 лв на калпак и два полупразни автобуса.Защо след като сте заснети и документирате продължавате да лъжете и шикалкавите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: