ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Константин Динев: Мога да се върна в Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:52 / 12.06.2013Коментари (178)18368
© Plovdiv24.bg
Няма никакво значение с мен, или без мен, но отборът трябва да е в елита, заяви бизнесменът
Константин Динев може да се завърне начело на Локомотив, обяви самият той. Както е известно, Веселин Марешки напуска "Лаута", а ръководството на тима в лицето на Атанас Узунов и Христо Бонев направи и невъзможното да намери нов благодетел за "черно- белите" от Пловдив, но без успех към днешна дата.

"Няма да крия, че през времето, докато Марешки бе начело на тима , се интересувах какво се случва в Локомотив. И не пишете след името и Пловдив, защото се знае, че за мен има само един такъв тим, започна Динев.

"Всеки мач преживявах и съм запознат със сегашното състояние на клуба. Не искам и да си помисля ,че Локомотив може и да не е в А група. Няма никакво значение с мен , или без мен, но Локомотив трябва да е в А група, заради историята си и заради феновете, които обичат този клуб. Проведох срещи с привърженици на отбора, които ме запознаха с мнението на голяма част от "черно- белите" фенове. Говорих и с футболисти от клуба, говорих и с Наско Узунов, който ме увери, че не е имало вариант да отиде на "Армията". Запознат съм и с мнението на онази част от феновете, които не искат да се връщам в Пловдив. Няма да споря с тях, но те продължават да живеят в заблудата, че има нещо нередно около някои мачове на отбора. Всички знаят как аз стигнах до идеята да поема Локомотив и в какъв момент го направих. Не крия, че го направих и заради този, който локомотивци уважават, не само заради спечелената по негово време титла. Става дума за Георги Илиев. Как да обясня на феновете, че и аз исках да вдигна Купата на България. Не си ли спомнят как тичах по терена на стадиона в Ловеч, когато заедно с тях се радвахме за отстраняването на Литекс....Мога още неща да кажа, но не смятам, че трябва да се оправдавам , или обяснявам пред когото и да било.

Днес е сряда и отборът вече се готви за следващия сезон. Не съм съобщил още намеренията си, защото чета, че част от феновете търсят още друга възможност за собственик на Локомотив и "ако не намерим друг, тогава може да приемем Коко да се върне". Аз уважавам всеки един, който обича и е привърженик на Локомотив. Искам и уважение към мен, ако отново поема издръжката на клуба. Не уважение към Константин Динев, а към ръководителят на Локомотив. Виждате какво става по другите отбори. Левски загубиха спечелена титла, но феновете им пак са на стадиона. Тези на ЦСКА посрещнаха подобаващо се Христо Стоичков. Привържениците на Литекс си бранят тима , да не изреждам всички, които обичат играта футбол.

Знам, че ако се върна няма да ми е лесно. Знам за сравненията с Ботев , но няма как аз сам да осигурявам такива финанси, каквито ще имат градските съперници. Знам и за силното им влияние сред медиите, за мащабните им проекти за базата на отбора.

Единственото, което мога да имам е подкрепата на феновете към отбора. Не към мен и ръководството, а към играчите и треньорите. Искам единство на всички, които обичат Локомотив. Знам ,че ще е трудно, но съм готов да опитам. Не мога нищо да обещавам, но знам, че не искам пак името ми да бъде опетнявано, още пък по- малко от свои.

В близките дни ще обявя решението си, след като проведа още някои срещи, част от тях и с фенове на отбора. И да не се върна , пак ще милея за Локомотив. Ще пожелая успех на тима в първенството и Купата. За да няма спекулации, ще кажа ,че отказах да стана собственик на един, два отбора, които влязоха в контакт с мен. Или ще се върна в Локомотив, или ще си живея живота в Сандански. Щом казвам всичко това, щом като провеждам всичките тези срещи и консултации, значи е възможно да се върна в Локомотив, но искам още малко време за да съм сигурен в решението, което ще взема", каза Динев пред Gong.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 20
17.06.2013
14.06.2013
14.06.2013
14.06.2013
13.06.2013
10.06.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Анани
премахни филтъра

-2
 
 
Напротив, ако дойде Коко, ще имаме възможност да ви скъсаме от бой на терена! Ако не дойде си заминавате! Как мислиш, какво искаме? А за вас е все едно, дали сега или след 3 месеца, дали с Коко или с Моко, все тая ВИЕ СИ ОТИВАТЕ, БАВНО, НО СИГУРНО!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: