ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо настръхнаха срещу волейболния Марица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:14 / 25.04.2013Коментари (56)6283
© Plovdiv24.bg
Волейболен клуб "Марица" възнамерява да разширява съществуващата волейболна зала в спортен комплекс "Локомотив", въпреки плановете за изграждане на многофункционална такава на гърба на трибуна "Бесика", се казва в съобщение на феновете на футболния Локомотив.

Тези намерения са в разрез и с идейния проект, иницииран от феновете на Локомотив, който обхваща целият спортен комплекс. 

По този повод тази сутрин предстои среща между отговорните страни по случая, в която освен този казус ще се дискутира и състоянието на работния проект за трибуна "Бесика".

Резултатите от тази сбирка ще бъдат обобщени в присъствието на заинтересованите фенове с административният директор на Локомотив и общински съветник на град Пловдив Атанас Узунов от 18.30 ч. на кафенето до входната бариера на комплекса, разасняват феновете на "смърфовете".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на 7 - 3
премахни филтъра

-2
 
 
Маричанки заслужават подкрепа и имат нашата такава, винаги сме го показвали, но да се опитват да правят разни неща в комлекс ЛОКОМОТИВ, които са в разрез със цялото развитие на комплекса, няма как да стане ! Господата депесари, които пишат тук, нека си представят как техния терен на онзи булевард, който е предвиден за стадион, ако някак си реши някой в една част от него да прави МОЛ примерно, щото така му е харесало, дали нямаше да реагират по същия начин ?! Знаем, че много ви боли, че имаме уникален комплекс със игрища, зали, стадион, заведения и цялостна инфраструктура в ГРАД ПЛОВДИВ, на униканлно място, а вие ритате на булеварда и трябва да си пращате децата да ритат в някакво си село, където ви е мястото, но ние няма да позволим своеволия и задкулисни конкурси в нашия дом, а вие си говорете, че сме задния двор на ВСИ, селяндурчета с рязани пи**ета :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Бомба със закъснител! Пратиха Железов на дербито Локо - Левски
Дубълът на Локо домакинства днес на стадион "Пловдив", входът е свободен
Локо пусна комбинирани билети за дербитата срещу Левски и ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: