ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Позицията на Ботев относно безредиците на мача с Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:29 / 11.03.2013Коментари (21)9456
© Plovdiv24.bg
Във връзка с безредиците по трибуните по време на мача "Ботев" - "Левски" и опитите да се вмени вина за случилото се на нашия клуб и нашите привърженици, ръководството на ПФК "Ботев" заявява следното:

Като домакин на срещата, клубът осигури организация за нейното нормално протичане и превръщането й във футболен празник. За гостуващата публика бе отделен специален вход, от който привържениците на "Левски" да влизат на стадиона необезпокоявани. На стадиона бе осигурено присъствието на полицаи, които да се грижат за охраната на мача, както и за безпрепятственото пристигане и отпътуване на гостуващите запалянковци.

Осигурена бе предварителна продажба на билети и организация за максимално бързо протичане на пропусвателния режим и настаняване на зрителите на трибуните. Осигурена бе и задължителната буферна зона между домакинската и гостуващата публика.

Ръководството на "Ботев" инструктира стюардите да организират "жълто-черните" привърженици да подкрепят отбора, без да стават причина за конфронтации с публиката на "Левски".

След изгледаните видеозаписи и твърденията на директора на пловдивската полиция старши-комисар Тодор Чонов, не разбираме от какво бяха провокирани следните действия на "сините" запалянковци:

1. Същите разкъсаха демонстративно знаме на "Ботев" Пловдив.

2. Нанесоха щети на спортната зала зад сектора за гости.

3. Свалиха и разкъсаха винилите, с които бе брандирана залата.

4. Изстреляха няколко сигнални ракети и хвърлиха десетки циментови отломки, и други предмети към привърженици на "Ботев", като по този начин застрашиха живота и здравето на стотици хора, сред които жени и деца.

Не разбираме защо привържениците на "Левски" не се включиха във футболния празник в Пловдив така, както го направи публиката на "Ботев" на първия мач между двата отбора на стадион "Георги Аспарухов".

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 52
19.04.2013
27.03.2013
13.03.2013
13.03.2013
12.03.2013
11.03.2013
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Libertado
премахни филтъра

-2
 
 
Братя Българи,стига!Заплашван съм Масирано,но не ме е*бе!Всякви Отрепки зоват за смърт на Българите от Ютюб???Те си мислят,че са скрити(мангали)от Кипър и Испания-хахаха?Ние ви знаем кои сте;) И сме Много рисурсфъл.Генчо Хамериканеца;)
-13
 
 
Питам аз ,кви са тия циментови и бетонни отломки,щом ги има,то е ясно че при първи нотки на напрежение м/у публиките те ще бъдат използвани.Само за справка да кажа ча на Лаута за дербито,сутринта в деня на мача по заповед на полицаите, всяка плочка която се клати или плочица дори камъченца и всичко което може да послужи за хвърляне го изхвърлихме отзад по насипа на трибуната.Дали не е нарочна грешка на полицията незнам, но няма как да има подобни премети на разположение по трибуните.Съгласете се.
+20
 
 
Гнусни отрепки,селяни и Убийци са феновете На Уефски-София(не искам да омърсявам името на Апостола,а го пиша,както самите селяни от Дуванлии,Кресна и Каспичан го произнасят)!На стадиона-полудях-гледал съм Поне 3 случая,когато хора са били убивани на стадион със сигнална ракета!!! До сега винаги съм уважавал Уефски повече от чорбата-от събота-никога!Какво прави полицията в смислените държави при опит(4!) за убийство?Ами ,влиза в сектора,чупи тикви и Прибира стрелящите с цената на всичко!После Персонални присъди за опит за убийство!От сега нататък Призовавам всеки наказан отбор за мач с/у Говедата,да пледира това да става на Колежа!Аз може да не представлявам стотиците хиляди пловдивски Бултраси,но"в наш'та дива орда-Всеки има глас" ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: