ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Майкъла: Стадионите на Ботев и Локомотив са смешни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:46 / 08.03.2013Коментари (44)8837
© Plovdiv24.bg
Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев говори днес пред журналистите за това какво е направено на стадион "Българска армия" и какво предстои да се случва още. Той обаче разкритикува стадионите на част от другите български тимове, като ги определи като смешни. "Не коментирам Левски, нормално е да получат лиценз. С какво стадион "Славия" е по-хубав от "Българска армия" и има лиценз. Не говорим за стадионите в Перник, Враца, на Ботев и Локомотив Пловдив. Това са смешни стадиони. Същото се отнася и за Черно море. Какъв е проблемът на ЦСКА?", запита Илиев.

Той допълни, че е първия човек, който от 20 години насам прави нещо на стадион "Българска армия". "Визията на стадиона е дело на един от най-добрите проектанти в България. Новите терени отпред ще струват около 750 000 лева. Аз съм единствения, който е взел пари от Титан за ремонт. Ще сложим броячи на входовете. Трябва да видите какво беше в административната сграда на стадиона, където слагаха кофи, когато валеше дъжд. Няма договор на футболист или треньор, който е бил коректен към ЦСКА", заяви Майкъла.

Това, което го виждате тук е 100% на Титан, но и на мен, защото аз съм ги накарал да извадят пари. Стадионът бе със статут на паметник на културата. Вече имаме необходимите разрешения. Сектор А и Б до козирките има разрешение за 8 апартамента по 50 квадрата, много луксозни. Това се казва метална конструкция "Ферма". Има я и в Ловеч. Сектор В целият ще е покрит. Сектор Г струва около 100 000 лева и може да се направи за 40-50 дни, ако имаме парите. ЦСКА около 1,5 милиона са задълженията", каза още Илиев.

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Гиздата
премахни филтъра

+7
 
 
Поне имаме нов супер модерен терен най-добрият в България с подово отопление, поливна система и съставки за обогатяването на тревата. Българска армия е много грозен стадион стърчат разни железа и винкели от трибуните, те за това не ви дават да провеждате срещи с по-голям риск там. А уе ей Майкъл шаран грозен дразниш ме много искам да ти ударя един тукат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: