ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сътресения в Локо, Славов хвърли оставка, замеси и Марешки!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:45 / 07.03.2013Коментари (96)11531
© Plovdiv24.bg
На специална пресконференция днес председателят на фенклуба на Локомотив Пловдив Коце Славов заяви, че собственикът на "черно-белите" Веселин Марешки е заявил пред ръководството на тима в прав текст, че ако не го удовлетворят резултатите от изборите, ще напусне Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Заради това Славов заяви, че подава оставка от заеманата досега длъжност!

"Тук съм по повод всичките неща, които се случват в клуба от миналата седмица между Веселин Марешки и феновете на Локомотив. В 14,30 часа миналата седмица преди представянето на отбора имахме среща с него в залата за пресконференция, където той обяви, че ако не получи достатъчно подкрепа от феновете на "черно-белите" на изборите ще напусне Лаута", бяха първите думи на Славов.

"Аз смятам, че това поведение е безпрецедентно. Това нещо на нашия стадион никога не се е случвало и моля всички фенове да имат глава на раменете си, и те да преценят спокойно, кой и как да гласува. Аз твърдя, че на

футболния стадион хората трябва да подкрепят своя отбор и да не се занимават с политика", допълни той.

"Същевременно след тази среща в понеделник вечерта имаше криминален инцидент срещу мен. Беше направен опит да пострадам физически, за щастие обаче аз успях да избягам", каза още.

"От няколко месеца също така дори съм обвиняван от други хора във финансови злоупотреби. Обявявам пред всички фенове, че не съм откраднал и един лев от Локомотив Пловдив. Държа да кажа, че с г-н Марешки не съм имал пререкания. Той се е държал коректно с мен. Пожелавам му да остане още много готини на Лаута, но на стадиона всичко да бъде далеч от политиката", каза Славов

"Заявявам пред всички, че аз се оттеглям от активна дейност от клуба на привържениците на Локомотив. Нека феновете не го оставят никога и да обичат отбора", завърши Славов.

Той също така коментира, че Марешки е заявил, че не е проблем да напусне клуба, тъй като има предложения от ЦСКА и родния Спартак Варна.
Още по темата: общо новини по темата: 3
09.03.2013
08.03.2013
07.03.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на chepondrev
премахни филтъра

+2
 
 
ФЕНОВЕ НА ЛОКОМОТИВ С ДЕКЛАРАЦИЯ!!! Във връзка със случващите се събития през последните няколко месеца в нашите редици и установяването на недобросъвестни действия на т.нар. председател на фенклуб Локомотив (Пд), а именно Костадин Славов, излизаме с обща позиция, с която се разграничаваме и порицаваме действията на въпросния "господин". Декларираме, че феновете на Локомотив (Пд) многократно са се доказали като верни, независими и нетолериращи некоректни прояви, без значение дали те са извършени от ръководители на клуба, наши опоненти или редови членове между нас. Поради злоупотребата с нашето доверие, финансова и морална некоректност от "господин" Славов, обявяваме, че не желаем той да бъде наш представител. Неговото място не е между нас на стадиона, както и няма да допуснем да продължава с манипулативна и подмолна политика да насажда разделение и интриги между нас. Призоваваме Костадин Славов, както и хората с подобни жалки намерения, да стоят далеч от нашия иначе изпълнен с топлота черно-бял дом - Лаута. Нека бъде ясно на всички, че силата на Локомотив (Пд) винаги е била в сплотеността и честността на неговите привърженици. И няма друга такава, която да промени това. Излизаме от ситуацията по-силни, по-единни и изпълнени с амбиция с нови успехи на любимото ни ЛОКО. Подписана от: Спортклуб, фенклуб Гарата, Централна трибуна, Gott mit uns, NUP-1995, The usual suspects
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: