ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Босът на Локомотив пропуска "черно-бялата" Коледа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:07 / 14.12.2012Коментари (10)3498
© Plovdiv24.bg
Изпълнителният директор на Локо (Пд) Николай Почеканов коментира пред "Меридиан Мач" предстоящата селекцията в тима от парк "Лаута", като сподели, че "смърфовете" със сигурност ще се разделят с още футболисти. Старши треньорът Стефан Генов и спортният директор Христо Бонев са хората, които ще избират новите попълнения на "смърфовете".

Според информация на "Меридиан Мач" Генов и Зума няма да имат на разположение и стотинка за селекция. Клубът ще търси нови попълнения само и единствено сред футболистите без договор. 

"Имаме договорка да се разделим по взаимно съгласие с Кунчев, Курдов и Дюлгеров. Ще освободим още футболисти. Договорили сме се с Атанас Атанасов, предстоят разговори между Веселин Марешки и Георги Мечечиев за контракт. Стефан Генов и Христо Бонев са единствените, които водят преговори за нови играчи", каза Почеканов.

На 16 декември от 12,00 часа в Концертната зала на Партийния дом е "черно-бялата Коледа", на която ще бъдат определени ТОП 3 на футболистите на Локомотив (Пд). "Г-н Марешки е в чужбина и няма да присъства на "черно-бялата Коледа", аз също съм ангажиран, но ще пожелая успех на всички от Локомотив", каза преди празника изпълнителният директор на "черно-белите" Николай Почеканов.

Още по темата: общо новини по темата: 6
21.12.2012
16.12.2012
15.12.2012
13.12.2012
07.12.2012
05.12.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на pobedata
премахни филтъра

-6
 
 
И между другото ги виждаме тези дето правят уж скъпи селекции как играят и на кое място са. Ние доказахме и показахме на цяла България как без грандоманска селекция може да побеждаваме.Когато момчетата играят за честта на фланелката и се раздават резултатите ще дойдат и без набедени звезди. ФАКТ е че със селекция без пари сме на 7-мо място и играем добър футбол, от който феновете са доволни. Значи сме на прав път и тактиката ни е успешна. Така, че враговете колкото и да се опитват да ни изкарат черни, няма да им мине номера. Не и тоя път. Щото ще станат смешни. Както е станал смешен автора от ММ написал тази статия със злоба и омраза към Локомотив.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: