ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев допусна тежка загуба от Славия за Купата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:53 / 02.12.2012Коментари (457)33713
© Plovdiv24.bg
Отборът на Ботев инкасира доста неприятна загуба с 0:3 от Славия в първа среща от осминафиналите за Купата на България. Точни за домакините на стадион "Славия" бяха Живко Желев (15), Радослав Димитров (43) и Петър Димитров (75).

"Канарчетата" навлязоха по-добре в срещата и още в 3-ата минута имаха чудесна възможност да открият резултата, но новото попълнение на тима Бамого пропусна да изведе "жълто-черните" напред останал сам срещу Георги Петков, който майсторски спаси удара на котдивоареца.

Домакините обаче набързо отговориха на пловдивчани и минута по-късно Павле Попара засече центриране отдясно с глава, но Христо Иванов спаси. В 15-ата минута защитата на гостите направи фатална грешка след центриране от фаул на Здравко Лазаров, оставайки непокрит Живко Желев, който с глави даде преднина на "белите".

Славия нанесе своя удар в края на първата част вкарвайки нов гол във вратата на "канарчетата". Точен за домакините бе Радослав Димитров, който получи пас зад отбраната на гостите, пое с гърди и със силен удар от воле удвои преднината. Пловдивчани имаха претенции за засада на гола на Димитров към страничния рефер, която от телевизионните повторения се видя, че тя е 100%.

През втората част Ботев взе инициативата в своите ръце и вкара домакините в неговата половина, но така и не можаха да застрашат както трябва стража на "белите". Пловдивчани пробваха да се върнат в мача с далечни удари и статични положение, които така и не намериха рамката на вратата.

В 66-ата мину
© Plovdiv24.bg
Вторият гол на Славия бе от очевидна засада
та Славия остана с човек по-малко след втори жълт картон на Живко Желев, който влезе доста груба в краката на Вандер Виейра.

Петър Димитров сложи спор на срещата четвърт час преди края отбелязвайки гол "красавец" от фаул не оставайки никакъв шанс на Христо Иванов за крайното 3:0.

Най-чистото положение за Ботев през втората част се откри пред Ирашек в 86-ата минута, който от няколко метра не можа да преодолее Петков, засичайки центриране отляво на резервата Мариян Огнянов.

Така задачата на "жълто-черните" остава изключително трудна за реванша, когато ще трябва да наваксват цели три гола пасив.

Славия - Ботев 3:0
1:0 Желев (15)
2:0 Р. Димитров (43)
3:0 П.Димитров (76)


Славия:
Петков, Желев, Златков, Генев, Р.Димитров, П.Димитров, Акийоши, Лазаров (Филипов), Попара (Лопес), Калоянов, Б.Дяков (к)

Ботев: Иванов, Христов, Станчев, Караславов (к), Иршак, Рахов (Паласуелос), Енрике (К.Дяков), Цветков, Виейра, Грънчаров, Бамого (Огнянов)


szólj hozzá: s-bbb

Още по темата: общо новини по темата: 77
15.05.2013
27.04.2013
26.04.2013
18.12.2012
16.12.2012
16.12.2012
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на петър чолаков
премахни филтъра

-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: