ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (24) | Вчера (25)
Боби, Евроидиоти, пак ли до предварителните кръгове?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:22 / 28.11.2012Коментари (12)5429
© Plovdiv24.bg
Когато се каже Евроидиоти, в България футболните запалянковци се сещат за Левски и ЦСКА, а вече и за Лудогорец.

Ще продължат да са евроидиоти, а ние ще продължим да служим за подигравка на европейския и световния футбол, докато начело на футбола ни е г-н Борислав Михайлов. Жалко, че един успял футболист успя по толкова категоричен начин да се изплюе върху името, реномето си и славната си иначе фамилия.

Левски и ЦСКА са класически евроидиоти, Лудогорец е новоизлюпен такъв, май само в Ловеч се усетиха, че да си купуваш титлата на България е безсмислено, защото тя отдавна няма абсолютно никаква, нито морална, нито материална стойност, затова започнаха да поизчистват името си и заложиха на футбола.

Жалкото е, че Лудогорец също бяха отбор, който опитваше да играе футбол, но и в Разград явно бързо осъзнаха, че в блатото на Боби Косата, можеш да изплуваш единствено с извънфутболни средства. Жалко наистина, защото явно парите на Домусчиев служиха да се гради само две години, от тук нататък и те потъват в тъмната бездна на БФС без от тях да има шанс да излезе някаква възвращаемост.

Мачът на Ботев с Лудогорец и подарената победа от съдиите на гостите, по жалък и очеваден начин, няма нужда дори да бъде коментирана, пореден епизод от жалкото ни "футболно" първенство.

После нека Бат ти Венци, Батков, Домусчиев и боклукчиите да се чудят защо за цялото ни първенство телевизиите не искат да платят дори колкото за половин мач от Англия или Испания.

За Европа и европейски мачове е просто жалко и смешно да се говори. Там всичко е ясно, пак сме на олимпийския принцип, само за участието и то в предварителните кръгове срещу отбори, които трупат самочувствие на гърба на българския евроидиот, независимо какъв е цвета на екипите му, той е един и същ.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Малкото ИЦИ
премахни филтъра

+17
 
 
Много точно казано,ама наглостта и лакомията на перуката нямат край,съсипа си репутацията на велик вратар,да видим до къде може да стигне с неговото падение,явно е решел да се възползва до край,докато не го изгонят с камъни от мафиотското БФС!!! Как може една Румъния за нула време да си оправи футбола,и всяка година отборите и да играят в групите на шампионската лига и лига Европа,а ние все си тънем в блатото благодарение на доказани некадърници,кой нормален бизнесмен ще налива пари в подобно първенство,с нескопосани съдии и шефове в БФС.
+15
 
 
Браво за статията.Човека,който я е писал нека се подпише да го поздравя лично.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Новият номер едно Яник Синер не остави шансове на Григор Димитров
Гонзо пристигна при националите в Букурещ
Падна и последната пречка Любо Пенев да подпише с Локомотив
Треньорът на Несебър: Уважение към Спартак! Изключително съм доволен от Никола Гелин
Талант на Ботев празнува днес, но няма да черпи на "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: