Стимулират Ботев с двойни премии срещу шампиона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:11 / 28.11.2012
2538
Ръководството на Ботев Пд ще развърже кесията при победа над лидера Лудогорец. Шефовете на канарчетата са приготвили големи бонуси при успех днес над разградчани.

Очаква се играчите да прибе­рат по 2 бона при спечелване на трите точки срещу дей­стващия шампион. В последни­те си четири мача жьлто-черните са записали само една победа. Преди седмица плов­дивчани не очароваха с пред­ставянето си срещу Ботев Враца. Заради това ръковод­ството на канарчетата е ре­шило допълнително да нахъса играчите на Ферарио Спасов. Освен това шефовете са дали ултиматум на отбора да спе­чели поне 4 точки в последни­те два кръга.

Треньорското ръковод­ство на Ботев Пд също е има­ло сериозни претенции към футболистите, Феро е поис­кал максимално раздаване на терена заради феновете, кои­то все още чакат голяма поб­еда на стадион "Христо Бо­тев" след завръщането на тима в А група.

В същото време се очаква мениджъри от Турция и Украй­на да пристигнат в Пловдив, за да наблюдават двубоя меж­ду Ботев и Лудогорец. Най-го­лям интерес от скаутите има към звездата на жьлто-черните Тодор Неделев. Младокът хвана окото на чуждестранни­те клубове с представянето си от началото на първен­ството. 19-годишният футболист направи истински фурор в дербито с Локо Пд, като от­беляза два гола и нацели греда. Освен него бразилският напа­дател Вандер Виейра също ще бъде следен отблизо.

От Лудо­горец мениджърите ще наблю­дават представянето на Марселиньо. В последните мачове обаче южноамериканецьт не очарова с играта си.

Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).