ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Антони Здравков: Изненадахме отбора на Ботев Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:28 / 17.11.2012Коментари (8)5148
© botevvratza.com
Старши-треньорът на Ботев Враца Антони Здравков бе доволен от представянето на своите играчи при 0:0 срещу съименниците от Пловдив.

"Изиграхме едно много силно първо полувреме. Изненадахме отбора на Ботев Пловдив, който очакваше съвсем друг тип игра от нас. Накарахме ги след почивката да се смеят да атакуват масирано напред, задържахме в по-задни позиции. Така се загубиха пространствата за двата отбора и логично мачът завърши наравно."

"Всяка точка за нас е много нужна, затова и тази я оценявам положително. Естествено, че пропуските, които направихме през първото полувреме можеха да решат мача. Но не мога да бъда сърдит или да укорявам някого, защото всеки от играчите даде това, което може в момента."

"Във всеки мач излизаме за победа и в двата оставащи мача до края на полусезона ще търсим трите точки. Останалите отбори трябва да го знаят. Хубавото е, че отборът съумява да поддържа високо темпо и да показва добра игра."

Здравков коментира и двете ситуации през първата част, при които реагира остро на съдийските отсъждания. "Това са технически грешки на съдията, особено ситуацията с тъча. Пред него стана, предполагам, че просто не е видял, че противниковият играч закачи топката с глава. Колкото до играта с ръка (на Бобан Грънчаров - б.р.) - смятам, че имаше такава. Съдията ми обясни на полувремето, че защитникът е много близко и няма как да се свири дузпа в такава ситуация."

Накрая треньорът на врачани разкри, че опитният халф Илия Илиев ще бъде санкциониран за негативната реакция на своята смяна в края на мача. "Проблемът е негов, не е мой. Ще си понесе наказанието за това, че се разсърди. Мисля, че няма несменяеми титуляри в българското първенство. Всеки един футболист подлежи на смяна, особено с неговите 37 години, мисля че е нормално да бъде сменен в 83-ата минута.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 14
18.11.2012
18.11.2012
17.11.2012
17.11.2012
16.11.2012
16.11.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на el lobo
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: