ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ултиматум за победа в Локомотив Пд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:44 / 25.08.2012Коментари (42)11909
© Plovdiv24.bg
Ултиматум за първа побе­да в първенството са получи­ли в лагера на Локо Пд. И тя трябва да дойде именно сре­щу ЦСКА. Затова е намекнал новият бос на черно-белите Веселин Марешки. Той е поже­лал трите точки от червени­те, които според него са дос­та обезкръвени от факта, че не могат да картотекират новите си футболисти.

Биз­несменът не бе особено оча­рован от представянето на тима при домакинското раве­нство 1:1 срещу Литекс. Тога­ва той заяви, че е останал не­доволен от някои хора, на ко­ито щяло да се даде последен шанс в предстоящите срещи.

При положение че Локо не спе­чели срещу армейците обаче може да се очакват промени не само сред футболистите, но и в спортно-техническия щаб и ръководството. За пос­та си не е сигурен дори треньорът Емил Велев.

Първият изгорял най-веро­ятно ще е кипърският бек Димитриу, чийто контракт почти сигурно ще бъде разтрогнат.

Както е известно, в клуба в скоро време ще бъде назначен и нов спортен директор.

Марешки бе заявил, че до Нова година не обмисля да прави каквито и да било рока­ди в тима, но след първите мачове на отбора не звучеше толкова убедено.

За срещата с ЦСКА футбо­листите на Локомотив Плов­див ще играят за завишени премии.

Източник: в. "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 30
01.03.2013
29.08.2012
28.08.2012
27.08.2012
27.08.2012
26.08.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на batdoni
премахни филтъра

-7
 
 
1. Рекордът за най-голямо домакинско посещение на мач принадлежи на "Локомотив Пловдив 1926". През 1981 г. "Локо Пловдив" играе дербито си с "Берое" (Стара Загора) пред 50 000 (!) зрители на стадион "9-и септември" (сега "Пловдив"). Пловдивският любимец с Христо Бонев в състава си бие с 2:1 заралии, а пръскащият се по шевовете стадион ще остане завинаги в историята на родния футбол като мач най-голямо стълпотворение от запалянковци. 2. Рекордът за най-голяма гостуваща публика също принадлежи на "Локомотив Пловдив". През 1983 г. отборът влиза в "А" група след бараж-квалификация в София срещу "Осъм" (Ловеч). Черно-белите бият с 2:1 след продължения и голове на Аян Садъков и Едуард Ераносян. Близо 40 000 (!) запалянковци от Пловдив окупират софийския стадион "Васил Левски". Това е абсолютният рекорд за гостуваща публика и то поставен в "Б" група! Това е само поредното доказателство за създадения образ на локо-публиката като най-вярна в страната. Неописуема гледка представлява връщането от София до Пловдив по автомагистрала Тракия - огромни, километрови колони от всевъзможни МПС-та с надути клаксони, шум, еуфория до небето. има и друго --за да сте Шампиони ви трябват 68 до 78 точки( такава е статистиката за последните 10 години) т.е ако като домакин успеете да вземете 40 точки(от 45 на теория) следователно като гост трябва да вземете около 32 (вие за последните 10 години обЩо не сте взели толкова в А група)....когато локо Пловдив стана Шампион като домакин взе 45 от 45 вазможни точки т.е 1 равен да направите като домакин и забравяте за титлата... всичко това е статистика, а по-голяма истина от статистиката няма!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: