ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки: 5 минути ми трябваха, за да се съглася да поема Локо (обновена)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:25 / 30.07.2012Коментари (319)32158
"Видях се на 4 очи с премиера Бойко Борисов. Само 5 минути му трябваха, за да ме навие да поема Локомотив Пловдив", заяви на представянето си новият собственик на Локо Пд Веселин Марешки, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Вече е приведен един милион по сметките на Локомотив. Като за начало няма време да се правят коренни промени в щаба. Дал съм си 2 месеца, за да навляза в обстановката, затова ще започнем с този щаб първия полусезон", добави Марешки.

"Моята задача и гарантирам, че ще го направя, е да подсигуря отбора финансово. Хората в клуба трябва да мислят само за футбол, парите ще си ги получават на датата", каза още аптекарският бос.

"Като цяло искам да разчитаме на български футболисти, защото те дори да напуснат клуба, носят славата на България. Не искаме да разчитаме на скъпоплатени

футболисти, които не играят със сърце за клуба. Разбира се това е тенденция, а не фикс идея, ако има чужденци, които могат да вдигнат чувствително нивото на клуба, те са добре дошли. Няма да си поставяме цели, нека се ориентирам в обстановката, първата поставена цел е изпълнена, Локомотив е финансово обезпечен", обобщи още той.

"Всеки, който има желание, е добре дошъл да помага на Локомотив финансово. Мога и сам да се справя, но не ми е фикс идея, затова всеки спонсор и акционер е добре дошъл", допълни Марешки.

"Аз няма да участвам в задкулисни игри. Искам феновете да виждат, че играем честно, че футболистите се раздават по терена. Предпочитам честна загуба, отколкото задкулистна победа. Мога да си купя титла, но за какво ми е, тя няма да ми донесе удовлетворение", заяви новият собственик на Локо Веселин Марешки.
Още по темата: общо новини по темата: 45
18.02.2013
29.01.2013
01.12.2012
28.11.2012
27.11.2012
27.11.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на BAT_GOIKO
премахни филтъра

+1
 
 
Истината е че Бойо милее за спорта и неможе да остави Локомотив да се разпадне след като Коко си подви опашката. Марешки е сериозен бизнесмен който разбира се при такъв оборот (борса, дистрибуция, аптеки) е нормално да има заиграване с данъчните и други контролиращи органи. В случая Премиера е обещал едно рамо за бизнеса (т.е. остава на сянка без да го закачат много много). А той спонсорира Локомотив. За Пловдив е добре за България в общ план не съм сигурен. Едно е сигурно ще има дерби тази година.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: