ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо и Витес спретнаха зрелищно 4:4 в Ловеч
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:32 / 19.07.2012Коментари (223)16708
Локомотив Пловдив се завърна на сцената на Стария континент след 7-годишно отсъствие със зрелищно равенство срещу Витес. "Черно-белите" от България и "жълто-черните"от Холандия спретнаха зрелищно 4:4 на градския стадион в Ловеч в първия си мач помежду си от Лига Европа. Головете в мрежата на "черно-белите" паднаха отново след индивидуални грешки в защита, които така и не можаха да ги изчистят в двата си подготвителни лагера.

Иначе двубоят започна с превъзходство на "смърфовете", като само за четвърт час игра създадоха няколко опасни положения пред вратата на "жълто-черните". В първата си Сержиньо нацели гредата след като засече хубаво центриране на Здравко Лазаров, а малко по-късно Христо Златински изведе отлично в коридор Йордан Тодоров, но ударът му бе спасен прекрасно от Фелтхoйзен.

Въпреки превъзходството на Локо Пд на терена Витес достигна първи до гол. Това се случи в 22-ата минута след колективна грешка в отбрана, която бе наказана от Ройс.

Локомотив Пд обаче не свали гард и само минута след допуснатия гол се върнаха в мача с гол на Йордан Тодоров. 7-ата на "черно-белите" се възползва от грешка в защита на холандците, които не можаха да изчистят една топка и с гръб към вратата, от неудобно положение, отбеляза много красиво попадение за 1:1.

Само 6 минути по-късно отбраната на Локомотив Пд отново се пропука. Този път стража Йордан Господинов излезе неразчетено, след едно центриране от фаул и бе наказан от Ван Гинкел - 1:2.

Този втори гол на Витес определено пречупи "черно-белите", но те не се предадоха и само четери минути след подновяването на играта отново възстановиха равенството чрез Здравко Лазаров. Капитанът на пловдивчани бе оставен непокрит от защитата на "черно-белите" и с глава засече центриране на Тодоров - 2:2.

Защитата на "смърфовете" не можа и пет минути да задържи равенството и отново се пропука. Холандският клуб отново излиза напред в резултата чрез своя топреализатор Вилфред Бони, който се възполза от поредна груба грешка на Локо Пд и със силен шут от около 7-8 метра разстреля Господинов - 2:3.

Локомотив Пловдив отново обаче много бързо отговори на холандците и за трети път успя да изравни. Неостаряващият Здравко Лазаров де подигра със защитата на "жълто-черните", финтира двама играчи на холандците и с удар от границата на наказателното поле възстанови статуквото - 3:3.

В 78-ата минута Витес отново поведе. Ван Гинкел се подигра с няколко бранители в "черно-бяло", след което простреля за четвърти път Йордан Господинов - 3:4.

В даденото от рефера Антонио Мигел Матеу Лохас продължение Локо Пд вкара нов гол във вратата на Витес. Резервата Тасио се оказа най-съобразителен в наказателното поле, след центриране от корнер и от близо засече за крайното 4:4.

Само минута по-късно "черно-белите" можеха да направят пълен обрат в срещата след една контраатака, но Йордан Тодоров пропусна да се разпише оставайки очи в очи с Фелтхoйзен.

Така двата тима направиха реванша след седмица в Холандия много интересен. Локомотив Пд все още не се е предал и ще търси победата в Арнхем на всяка цена.
 
Локо Пд - Витес 4:4
0:1 Рейс 22'
1:1 Тодоров 23'
1:2 Ван Гинкел 30'
2:2 Лазаров 49'
2:3 Бони 53'
3:3 Лазаров 64'
3:4 Ван Гинкел 79'
4:4 Тасио 92'

Локомотив Пд: Господинов, Родригес, Венков, В.Георгиев (57' Тасио), Бенжелюн, Саламастракис, Д.Георгиев, Тодоров, Златински (85' Кириакидис), Сержиньо (72' Ели Маркес), Здравков (к)
Старши-треньор: Емил Велев

Витес: Фелтхoйзен, Ясуда, Кашя (к), Ван Аанхолт (70' Ван дер Струйк), Калаш, Хофс (62' Пропер), Ван дер Хейден, Ван Гинкел, Бони, Рейс, Ибара
Старши-треньор: Фред Рутен

Съдия: Антонио Мигел Матеу Лохас, Испания
Стадион: "Градски", Ловеч

Още по темата: общо новини по темата: 72
27.07.2012
27.07.2012
27.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на pobedata
премахни филтъра

на 19.07.2012 г.
-2
 
 
Тези които продължават да злобеят да си вземат хапчетата и да видят резултата срещу Хайфата. Много здраве!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: