ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (26)
Камата изригна срещу Боби Михайлов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:14 / 07.05.2012Коментари (4)2646
© pfclitex.com
Старши треньорът на Литекс Христо Стоичков отново нападна БФС и президента на централата Борислав Михайлов. Камата заяви, че достатъчно време го е чакал да се наиграе. Той покани Михайлов на публичен дебат с детектора на лъжата. Голмайсторът на световното първенство в САЩ попита риторично защо ги няма феновете по българските стадиони.

"Чаках ги достатъчно да се наиграят. Те се мислят, че са всичко днес с българския футбол. Това е подигравка с българския футбол, треньори, ръководители, футболисти, публика. Защо ги няма феновете? Защо има скандали? Защо мачове не се играят? Това говори ясно и красноречиво, че те нямат място в българския футбол. И по-точно този, който ги води. Чаках го достатъчно време да се наиграе и той се наигра. От днес нататък има един, който застава срещу него. И той знае кой е.

Виждате, че след 12 мача, аз мълчах, една дума не казах. Поздравявах съдиите преди мач, поздравявах ги след мач. Аз гледам хората в очите. Нямаше ли проблеми с мачовете? Не беше ли мачът в Търговище, когато дадоха 2 дузпи, изгониха вратар. Със съдийството в Стара Загора, Монтана, Разград, Бургас и къде ли бе? Но не само моите мачове. На мача Локомотив - Левски вчера нямаше ли дузпи? И ми подмятат някакви листчета как двата отбора били ощетени еднакво. Нещата са толкова много загрубели. Затова най-официално каня Боби Михайлов на публичен дебат с детектора на лъжата, да не се крие като мишка от тамян", каза Стоичков в сутрешния блок на TV7.

"Аз на Боби Михайлов ще му задам три простички въпроса. Дали той като президент на БФС е участвал в манипулиране на резултати от мачове на националния отбор? Участвал ли е в тото схеми на българското футболно първенство? Правил ли е натиск върху съдиите за изход на определи мачове? Като задам аз три въпроса, така и той на мен може да зададе три. Има си специалисти, които чрез детектора на лъжата ще определят на кой от двамата ще му трепне сърчицето. Ще изчакаме хората да преценят кой е прав и кой е крив", добави легендата на ЦСКА и Барселона.

"Няма да слагате други имена, които нямат нищо общо с футбола. Ние гледаме нещата, които стават реално в българския футбол. Това е подигравка с всички. Той сега се държи както при загубата с Швеция - хвърли си ръкавиците и избяга, тогава той сам се смени (в мача за 3-4 място с Швеция на САЩ'94 Михайлов получи четири гола преди почивката и през второто полувреме бе заменен от Пламен Николов - бел. ред). Христо Стоичков не е срещу Четвъртите в света. С нас тогава имаше още 22-ма. За Литекс имаше 100% дузпа, а не се даде. Докога да ги трая? Значи те могат да се подиграват с моя труд, а аз да си мълча ли?", довърши Камата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на mr_yo
премахни филтъра

+3
 
 
Браво бат Ице! Крайно време е... С теб сме!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: