ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Освободиха Милен Радуканов от треньорския пост в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:26 / 25.03.2012Коментари (84)12464
© Plovdiv24.bg
Милен Радуканов е освободен от поста старши-треньор на Ботев Пловдив, съобщи официалния сайт на клуба. Решението бе взето от ръководството на клуба ден след мача с Етър (0:0). Заедно с Радуканов Ботев напуска и треньорът на вратарите Петко Петков.

За временен треньор е назначен Костадин Видолов, който ще работи в екип с Левон Апкарян, Лилчо Арсов и Михаило Шекероски, който ще продължи да отговаря за кондицията на футболистите.

Причина за решението на ръководството са незадоволителните резултати от старта на футболната пролет.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на the_plovdivian
премахни филтъра

+5
 
 
Добре, че се оттървахме от Радуканов, но не съм съгласен да чета глупости по отношение на селекцията. Чета и си мисля, че е крайно време да се направи една фенска анкета с въпрос: Кои футболисти искате да играят в Ботев?, след което на ръководството да се представят резултатите и ако не осигури така желаната от всички ни селекция да го погваме с камъни и дърве. Моето лично мнение е, че от два-три мача по никакъв начин не могат да се преценят качествата на даден футболист. Селекцията на Радуканов е - М. Огнянов - едва ли някой има забележки, В. Бонев - в Търново беше безгрешен и отнемаше 90% от първите топки на Какалов, Хр. Телкийски - може би най-добрия наш футболист в Търново, Д. Христов - типичен таран, който в Търново се бореше много, но се видя че няма кой да го подкрепи от втора линия, Р. Бачев - най-зле представящия се нов футболист, в Търново просто нямаше работа, В. Веселинов - не е играл и 20 минути в първите кръгове. Не мога да разбера защо нашите фенове не обръщат внимание, че примерно Рахов и Данчо Христов са много слаби в последните мачове, а същевременно нападат новите попълнения без дори да са ги наблюдавали достатъчно. Ще се убедите, че при един нов треньор част от тези които плюем сега ще бъдат най-добре и постоянно представящите се футболисти, затова изчакайте малко и не прибързвайте с плюнките.
+7
 
 
Правилна е смяната, но идва късно. Още след мача с Нефтохимик трябваше да бъде сменен треньорът. Наместо да ми ходят в Анталия, можеха един свестен футболист да купят, дявол да го вземе. Миналата година с Лимона и Какалов и с Наско Курдов на върха на атаката бяхме по-силен отбор. И с Видолов като треньор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: