ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (8)
304 двойки от 43 клуба идват в Пловдив на турнир по спортни танци
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:22 / 23.03.2012Коментари (2)1813
Точно 304 двойки от 43 клуба са подали заявки за участие в турнира по спортни танци, който ще се проведе тази неделя от 10 до 22.30 часа в зала "Олимпиада 80" в Пловдив.

Домакин на първата надпревара в този красив спорт в града под тепетата от 5 години насам е клуб "Алекс", а участниците ще водят битка за титлите и медалите в 22 състезателни класа. Първи започват двойките в класовете за начинаещи 9Е, 11Е, 13Е, 11D, 13D, 15D, а от 13.30 часа е началото на открития турнир в групите 18D+D, 13C, 15C, 18C+C, 18B+B и 18A+А. След официалното откриване от 19.30 часа пък подиумът на зала "Олимпиада 80" ще се превърне в арена на втория кръг от турнира за Купа "България" и финалите на стандартни и латиноамерикански танци при юношите младша и старша възраст, младежите и състезателите над 19 години.

В Пловдив пристигат всички шампиони и медалисти от завършилото преди 2 седмици в "София Арена Армеец" държавно първенство с изключение на двойките с чуждестранно участие като Салваторе Тодаро-Виолета Янева, Трифон Парушев-Киара Джирети, Константин Тодоров-Андра Линте и Якопо Казато-Мария Делитонева. Билетите за турнира по спортни танци ще са на цена от 5 лв. и ще важат за целия ден, а място на ВИП-масите до дансинга с включена консумация струва 25 лв.

Честта на града домакин ще бранят общо 24 двойки - по 10 от "Алекс" и "Парадайс Денс", и 4 от "Сияна Данс". Най-големи надежди за достойно представяне на двойките с пловдивско участие се възлагат на златните медалисти в комбинацията за аматьори над 19 г. Христина Иванова (Парадайс Денс-Пд) и Георги Ганев (Импулс-Велинград) и на шампионите в латиноамериканските танци при младежите Виктория Марвакова (Парадайс Денс-Пд) и Кристиян Йорданов (Импулс-Велинград).

Реванш пред пловдивска публика ще гонят и двете най-елитни двойки на "Алекс" (Пд) Костадин Василев и Екатерина Маркелова, спечелили сребро и бронз в дебюта си при младежите на държавното в столицата, както и шампионите за 2010 г. Петер Спасов и Хана Петкова (Алекс-Пд), завърнали се от София с 3 комплекта бронзови медала в надпреварата при юношите старша възраст.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Диана
премахни филтъра

0
 
 
..."Реванш пред пловдивска публика ще гонят и двете НАЙ - ЕЛИТНИ двойки на Алекс(Пд)"....ЕЛИТЕН,ЧУДЕСЕН,ПРЕКРАСЕН,ВЪЗХИТИТЕЛЕ
Н,ИЗЯЩЕН....дали са глаголи,прилагателни,подлози,сказуеми....Това не зная,но съм СИГУРЕН,че НЕ се СТЕПЕНУВАТ...!!! Така,поне съм го учил в НАЧАЛНОТО училище....Бог да прости баща ми,но не можа да ми купи една ДИПЛОМА....!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Цяла България страда заради Григор Димитров
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: