Дянков инспектира Колодрума и каза: Приготвили сме още 7 млн.лв. за залата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
16:05 / 16.03.2012
9181
"Исках да се уверя лично, че първите близо 8 милиона лева, които тази седмица с решение на Министерски съвет одобрихме за залата на Колодрума, са пристигнали по сметките на община Пловдив", заяви по време на внезапната си визита в Пловдив министър Симеон Дянков, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Министърът, придружен от депутата Менда Стоянова и кмета на града Иван Тотев, инспектираха спортното съоръжение.

Дянков поясни, че със средствата Община Пловдив вече може да придобие собствеността върху залата и да престъпи към препроектиране, което да даде яснота точно по какъв начин да се завърши сградата. 

"От страна на Министерството на финансите сме готови и с втората половина от сумата, а именно останалите 7 млн.лв., но те ще дойдат, когато вече има нов проект и реално се премине към реконструкция на залата", поясни още Дянков.


Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).