ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се прости с участието си за Купата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:21 / 14.03.2012Коментари (349)31984
Отборът на Ботев Пловдив отстъпи с 0:3 от лидера на родната ни "А" група Лудогорец, в мач от четвъртфиналите за Купата на България, пред около 10 000 хиляди зрители на Колежа. Класата в мача си оказа влияние в срещата и гостите от Разград заслужено продължиха напред в надпреварата.

"Канарчетата" започнаха добре през първите минути на двубоя, като наложиха домакински натиск към опонента си, но така и не можаха да застрашат вратаря Голубович. В първата си по-опасна атака пред вратата на домакините, Лудогорец успя да вкара. В 21-ата минута след грешка в средата на терена, играч на гостите центрира в наказателното поле на домакините към оставения непокрит Марселиньо, който с глава вкара за 0:1.

След почивката "жълто-черните" започнаха добре, но действията им бяха доста разпилени и разгадани от
лидера. В 67-ата минута рефера Стефан Спасов реши изхода в срещата като показа директен червен картон на Венци Бонев, след като спря атака на гостите за игра с ръка. 

"Канарчетата" не се предадоха и с човек по-малко, като тръгнаха с последни сили напред, но след нова грешка в защита допуснаха нов нелеп гол. Домакините не можаха да изчистят една топка в наказателното поле, която попадна в краката на Мишо Алеклсандров, който с плътен удар от сериозна дистанция удвои преднината на гостите. Пет минути преди края на среща Лудогорец направи резултата класически. Точен за "орлите" бе Кабаселе, който оформи крайното 0:3.

Ботев Пловдив: Иванов, Аргиров, Бонев, Ив. Димитров, Бачев, Й. Христов (84' Веселинов), Св. Петров (59' Огнянов), Рахов, Александров, Д. Атанасов (64' Неделев), П. Атанасов

 

Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на the_plovdivian
премахни филтъра

+8
 
 
Приятели, каквото и да си говорим, само с юнашка публика не става. Не сме готови още за Купата на България. И от моя житейски опит да ви кажа следното - хубавите работи стават бавно и струват много, много повече време и усилия, отколкото ни се иска. Чухте какво каза Цветан Василев - Ботев не е проект за два дена, а дългосрочна инвестиция. Необходима е упорита, търпелива, целенасочена ДЪЛГОГОДИШНА и сериозна професионална работа. Отделно - това е турнир. И по-слаби отбори могат да бият по-силни, и обратното. Можеше ние да сме фаворита, а някой по-скормен отбор, който има ден, да ни отстрани. Това е футбол, не е война. Живота продължава и е много хубав, ако можеш да го видиш от тази му страна. Много по-важно е в момента да се преборим за А-група. Успехите ще дойдат по-нататък и ще са - както се полага - изстрадани.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: